hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nemzetközi Szponzorációs Konferencia

Beckham az ideális szponzorált

A jó szponzor napi szinten beleszól a szponzorált életébe, felelősen viselkedik, és élményt nyújt a rajongóknak. Magyarország azonban még mindig a molinónál és a mezre varrt logónál tart – hangzott el csütörtökön, a Szponzorációs Asztaltársaság nemzetközi konferenciáján.
hirdetés
Kedves látogatónk! Ez a tartalom csak a Kreatív Online előfizetői számára elérhető, kérünk, a megtekintéséhez lépj be!
 
Ha nincs kéznél a jelszó, érdemes előkeresni, mert a jövőben az archívum mellett az exkluzív tartalmaknál is sűrűbben találkozhatsz majd vele. Az elofizetes@pphmedia.hu címen segítünk, ha nem került elő.
 
Ha nincs élő előfizetésetek, itt választhatjátok ki a számotokra megfelelő csomagot.
E-mail cím:
Jelszó:
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

Egyesületi formában próbálnak pozitív válaszokat találni. Csatlakozott például a Központ, a Dobrumba, a Rácskert és a Hivatal is.

Tíz külföldi kiadó is megvásárolta a jogokat, itthon a Librinél jelenik meg ősz legelején az A mi kockánk.

A White Rabbit 6 érmet hozott el a fesztiválról, köztük két aranyat. 

Leitner Attila a két éve kinevezett Csatári Patrikot váltja – értesült a Media1.

IAB, WARC és Reuters előrejelzések a reklám- és médiapiacról, elmélkedés a beleállós márkák lehetőségeiről és network ügynökségek meglátásai a friss lapban, amelynek egy részét ingyen is olvashatod!

kapcsolódó linkek

Hozzászólások (2 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
@Bery: Valóban nem minden elhangzott dolog jelenik meg a cikkben, mint ahogy ez általában egy tudósításnál lenni szokott. Én elsősorban a külföldi előadókra
fókuszáltam, akik tapasztalatairól a hazai szakma ritkábban hall. De köszönöm a kiegészítést.
#
A cikk hűen visszaadja az elhangzottakat, ám néhány dolgok azért hiányolok.

Beckham - persze, nade ő egy etalon. Tök érdekes/izgalmas/csili-vili preziket lehet eladni a neve alatt, ám ettől a hazai szponzorációs piac aligha fog elmozdulni arról a
szintről, ahol most áll.

Izgalmas volt például a a kerekasztal-beszélgetésen a reklámarcok (personal branding), mint márkakommunikáció fókuszában lévő egyedek..

Ami kimaradt a cikkből:
Számomra izgalmas volt például Gauder Milán (Mastercard) szponzorációs filozófiáról/dillemákról szóló előadása. Nagyon gyakorlatias formában, sajátos humorral
fűszerezve osztotta meg a résztvevőkkel, hogy a hazai sport- és kulturális területre merészkedő jogtulajdonos milyen problémákba ütközhet.

Az viszont kissé furcsa volt látni, hogy az LG bemutatott egy best practice szponzorációs kampányt (FORMA I), ám arra a kérdésre -, hogy a vállalat a hazai keretek
(Magyarország) miért nem végez szp. tev.-et azon márkaattrubútumok erősítése céljából, melyet fontosnak tart a cég - nem igazán született érdemi válasz. Anyacég
köti a kezüket???

Egyébként végre elhangzottak olyan kifejezések, gondolatok (terminus technicus szintjén), melyekre lehetne építeni. Hatékonyság, kreatív aktiváció... , stb.
hirdetés
hirdetés

A sokat gúnyolt, 100 millió fontos Get ready for Brexit után itt a következő reklám, ami arról szól, hogy minden remek lesz.

A Dove a rabszolgaság eltörlésének ünnepnapja előtt indított nyári kampányt.

Az Instán megosztott üzenetek lényege, hogy a sebességkorlátozásokat nem véletlenül hozzák meg a nyári karbantartások idején.

Már egy ideje fejlesztik, a bétát a legnagyobb világmárkák is kipróbálták már. 

Hamarosan indul az NBA-szezon Amerikában, a Sport TV pedig ráhangolásképpen július 12-től három vasárnapon keresztül magyar kommentárral mutatja Jordan karrierjének 3 ikonikus mérkőzését.

DIGITALIZÁLVA – ÚJ MEGOLDÁSOK SAVE THE DATE 07.23. 14:00

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés