hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bárki indulhat az ITD tenderén

Nyílt közbeszerzési eljáráson keres rendezvényszervezőt az ITD Hungary. A nettó százmillió forint értékű megbízásért bárki indulhat, hiszen a kiírás szerint nem kötik feltételekhez a részvételt.
hirdetés

Az áprilisi kiírás után az ITD Hungary ismét meghirdette a belföldi rendezvényszervezési tenderét.

A Tenders Electronic Daily-n (TED) közzétett hirdetmény szerint a megbízó három ajánlattevővel kötne szerződést két évre nettó százmillió forint értékben. Ezért az összegért évente egy darab 300 fős gála szervezését, két év alatt egy bál rendezését és évente öt kisebb rendezvény szervezését várja el a megbízó, sőt ezektől a számoktól – felfelé - el is térhet.

Ezek a feladatok nem térnek el az áprilisban meghirdetettől, viszont az ITD Hungary most nem fogalmazott meg alkalmassági feltételeket, sőt a szolgáltatás teljesítését sem köti bizonyos foglalkozásokhoz.

Az ajánlattételi határidő június 8-a.

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Tisztességtelen módon reklámozták a Black Friday-es akciókat. 

A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) ötödik alkalommal hirdette meg az Employer Branding Awardot az idei év elején. 

Az EY nemzetközi felmérése szerint a fogyasztók szorongása a korlátozások feloldása után is megmaradt.

A cél az új szlogen bevezetése, a hazai gyártás, illetve a márka és Szikszó város kapcsolatának tudatosítása.

De Bayer Zsolt fröcsögését és a Híradó sajátos szerkesztési gyakorlatát már nem büntette a Médiatanács.

DIGITALIZÁLVA – ÚJ MEGOLDÁSOK SAVE THE DATE 07.23. 14:00

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés