hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bárki indulhat az ITD tenderén

Nyílt közbeszerzési eljáráson keres rendezvényszervezőt az ITD Hungary. A nettó százmillió forint értékű megbízásért bárki indulhat, hiszen a kiírás szerint nem kötik feltételekhez a részvételt.
hirdetés

Az áprilisi kiírás után az ITD Hungary ismét meghirdette a belföldi rendezvényszervezési tenderét.

A Tenders Electronic Daily-n (TED) közzétett hirdetmény szerint a megbízó három ajánlattevővel kötne szerződést két évre nettó százmillió forint értékben. Ezért az összegért évente egy darab 300 fős gála szervezését, két év alatt egy bál rendezését és évente öt kisebb rendezvény szervezését várja el a megbízó, sőt ezektől a számoktól – felfelé - el is térhet.

Ezek a feladatok nem térnek el az áprilisban meghirdetettől, viszont az ITD Hungary most nem fogalmazott meg alkalmassági feltételeket, sőt a szolgáltatás teljesítését sem köti bizonyos foglalkozásokhoz.

Az ajánlattételi határidő június 8-a.

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

A cég áprilisban hozza ki a Pepsi Cafét, kétszer annyi koffeinnel.

Mikor kell igazán beindítani a hájpot? Saját közösségi csatornákra érdemes koncentrálni, vagy jobb, ha más oldalakon indul be beszélgetés a filmről?

Az emberi sokszínűség áll a karácsonyi reklám középpontjában.

Az ügynökség a klasszikus kékben is meglátta a potenciált.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés