hirdetés
hirdetés
hirdetés

B2B Award: új kategóriák, GDPR és nevezési határidő

A B2B Awardot 2016-ben indítottuk el. Idén két körös zsűri lesz, illetve egyéb változások is lesznek. Mostantól lehet nevezni. 

hirdetés

A Kreatív harmadszor hirdeti meg B2B kommunikációs versenyét, amelyre nevezhetnek ügynökségek, megbízók, hirdetők, szolgáltatók, illetve a média képviselői. A verseny célja, hogy díjazza azokat a legjobb kommunikációs megoldásokat, amelyek támogatják és elősegítik, hogy egy vállalat termékét vagy szolgáltatását egy másik vállalatnak értékesítse.

A verseny microsite-ja a nevezési információkkal erre található, ami pedig változás tavaly óta, hogy a Kreatív többi versényéhez hasonlóan két külön körös zsűri lesz idén a B2B Awardon is, illetve az év kiemelt kategóriájában (Hot Topic Award) a GDPR bevezetésének a B2B ügyfelek megtartása céljából való legjobb kommunikálását díjazzák majd. Három új alkategória is lesz: a lead-generálás, a B2B automatizáció és a kontentmarketing.

A nevezési határidő szeptember 7.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Shutterstock tizenötéves születésnapját stockfotóinak remake-jeivel ünnepelte.

Parászka Boróka nyerte a júniusi Minőségi Újságírásért díjat.

Tökéletesen leképezi azt, mit gondol a fél világ a két elnök közti csúcstalálkozóról.

A mindig jól értesült filmes szaklap, a Variety emlegeti a versenyszekció esélyesei között a Sunsetet.

hirdetés

FMCG Trafik Workshop, avagy hogyan adj el többet FMCG márkádból a Nemzeti Dohányboltokban? Az Élelmiszer és a Tobacco magazin közös rendezvénye az FMCG szektor számára augusztus 29-én.

Az Élelmiszer az FMCG szektor meghatározó szaklapja új versenyt indít. A verseny célja, hogy megtaláljuk a hazai piac legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeit. Nevezési határidő: augusztus 31.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a Pr Toplistán! Nevezési határidő: augusztus 31.

A Kreatív szaklap ismét meghirdette a business to business kommunikációs versenyt, melyre az elmúlt év legjobb B2B kommunikációs megoldásaival jelentkezhetnek ügynökségek, a megbízói oldal képviselői, szolgáltatók és médiumok. Nevezési határidő:09.07.

A verseny célja, hogy megtaláljuk és díjazzuk a legszebben tervezett és kivitelezett médiatermékeket Magyarországon. Weboldalakat, alkalmazásokat, tévéműsorokat, magazinokat és más nyomtatott kiadványokat lehet nevezni. Nevezési határidő: szeptember 14.

Ismét HR konferencia: ez alkalommal a kékgalléros kihívásokat vesszük górcső alá. Save the date: szeptember 20.

Részletes program hamarosan! SAVE THE DATE: 2018. november 15.

hirdetés
hirdetés