hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az Uniomediánál folytatja a Zoom.hu korábbi főszerkesztője

Kustánczi Norbert az Uniomedia content factory csoportját vezeti október elsejétől.

hirdetés

Az Uniomedia integrált kommunikációs ügynökség csapatához csatlakozott a 24.hu és a Zoom.hu korábbi főszerkesztője, Kustánczi Norbert.

Az Uniomedia a copywriting feladatokat, valamint a social media és a video produkciós üzletágát egy content factorybe vonta össze, azzal a céllal, hogy teljesen integrálja az elmúlt években egyre népszerűbb kreatív tartalomgyártási feladatait, az írott és a videós tartalomgyártást, a hagyományos PR és a social média megoldásokat. Kustánczi Norbert az Uniomedia ezen csoportját vezeti október elsejétől, mint managing director.

Kustánczi Norbert

Kustánczi több mint 15 éve dolgozik a médiában, pályáját külpolitikai- és televíziós újságíróként kezdte, 2013-tól négy éven át vezette a 24.hu-t, legutóbb a Zoom.hu hírportál főszerkesztője volt, ahol távozása után Farkas Csilla látja el a főszerkesztői feladatokat.

Ezzel egy időben a content factory social media üzletágának vezetését Varjasi Viktor vette át, aki a 24.hu és a Zoom.hu social media felületeiért felelt az elmúlt években. 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Visszaszorulóban vannak a likeblogok, de több illegális filmletöltő oldal is a legnépszerűbbek között.

Október 20-tól 100 napon át egy-egy híresség  szaval Ady-verseket.

Pető Pétert a független sajtó kategóriában jelölte a Reporters Without Borders.

Vincze Orsolya Eszter vezeti.

A Magyarországon is forgatott AMC-sorozatot a Content Innovation Awardson ismerték el.

hirdetés

Cél: a reklám- és tágabb értelemben vett kommunikációs ipar gyártói oldalának legkiválóbb megoldásait jutalmazni. Nevezési határidő: október 31.

A novemberi FinTechRadar konferencián bankok, startupok, vállalatok és állami szereplők osztják meg tapasztalataikat és mondják el véleményüket a magyar fintech legaktuálisabb kérdéseiről, és közben bemutatjuk azokat a területeket, ahol a fintechnek még nagy lehetőségei vannak.

2018. november 15. Az Employer Branding alapszabályai konferencia

A Kreatív magazin ismét megrendezi a Nagy Kreatív Napot! Még nagyobb, még kreatívabb: itt a helye minden reklámosnak, kommunikációs szakembernek, marketinggel és PR-rel foglalkozó ügyféloldali megbízónak! Save the date: 11.27.

A HR emberi oldala - hogy még többet tehess másokért! A hrpwr.hu és az Üzlet & Pszichológia konferenciája november 29-én.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 4.

hirdetés
hirdetés