hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az ügynökségi csapat nyerte a futóversenyt

Szombaton éjjel lezajlott a Night Run Powerd by Vodafone 4G futóverseny. A Kreatív médiás, ügynökségi és ügyfélcsapatokat szervezett. Íme a versenyzők és a csapatok eredményei.

hirdetés

Az ügynökségek csapata nyerte a Kreatív miniversenyét, amit a Night Run Powerd by Vodafone futóversenyhez kapcsolódva hirdettünk meg, Az ügynökségi csapat nettó átlagideje: 60,19 perc volt, az ügyféloldalon dolgozók 60,57 perc alatt, a médiások pedig 62.1 perc alatt futották le a 12 kilométeres távot,

A Kreatívnál olyan újságírók dolgoznak, akik nem annyira szeretnek futni, ezért lapunkat a kiadónk egy másik újságjánál, az Orvostovábbképző Szemlénél  dolgozó Nagy Zsófia képviselte. Ő természetesen a médiás csapatban indult.

Ahogy az eredményekből látszik, az egyes csapatok gyakorlatilag azonos idő alatt teljesítették ezt, a laikusként és nem futóként elképzelhetetlenül hosszú távot, amiért mindenkinek külön gratulálunk. Alább azt is bemutatjuk, hogy az egyes csapatok eredményei, milyen egyéni teljesítményekből álltak össze. Külön gratulálunk Zsíros Mihálynak, aki a 12 kilométeres távon induló több száz versenyző közül második lett, 

Ismerje meg az egyes csapattagokat itt >>>

A Kreatív versenyének futói: Nagy Zsófi, Vilsics Magdolna, Hauk Zoltán, Zilahi András, Dáva Iván, Jávor Zsófi, Zsíros Mihály, Váradi Balázs, Szakács Barna
A Kreatív versenyének futói: Nagy Zsófi, Vilsics Magdolna, Hauk Zoltán, Zilahi András, Dáva Iván, Jávor Zsófi, Zsíros Mihály, Váradi Balázs, Szakács Barna

Részletes eredmények

Ügynökségi csapat:

Balogh Timi női 181. hely, nettó idő: 01:10:47, tempó: 5:53 min/km
Dáva Iván 17. hely, nettó idő: 00:52:23, tempó: 4:21 min/km
Váradi Balázs 28. hely nettó idő: 00:54:03, tempó: 4:30 min/km
Vilisics Magdolna 42. hely, nettó idő: 01:03:33, tempó: 5:17 min/km

Ügyfél:
Jávor Zsófi 488. hely, nettó idő: 01:23:27, tempó: 6:57 min/km
Zsiros Mihály 2. hely, nettó idő: 00:40:35, tempó: 3:22 min/km
Szakács Barna 59. hely, nettó idő: 00:57:41, tempó: 4:48 min/km

Média:
Zilahi András 25. hely nettó idő: tempó: 00:53:46, 4:28 min/km
Hauk Zoltán 52. hely nettó idő: 00:57:19, tempó: 4:46 min/km
Nagy Zsófia 306. hely, nettó idő: 01:15:14, tempó: 6:16 min/km

Nézzék meg a kreatívos verseny csapattagjainak célfotóit!

Váradi Balázs befut
A további képekért kattintson!

 

A Night Run Powerd by Vodafone általános kategóriáinak eredményei

Második alkalommal rendezték meg Budapest éjszakai futóversenyét, a Night Run-t, idén a Vodafone 4G támogatásával. Az eseményen az indulók 7, 12, és 21 kilométeres távon állhattak rajthoz.

Az éjszakai futáson a szervezők speciális fény és hangeffektekkel, DJ show-val, tették teljessé a futás élményét. A verseny során a futók érintették a Budai Várat, valamint a budai rakpartot is. „A rajt előtt a nevezést le kellett zárnunk, ugyanis a sokkal többen szerettek volna részt venni az eseményen, mint amennyi helyünk volt. Ilyenkor természetesen előnyt élveznek azok, akik előzetesen intézték a nevezésüket” – mondta Zelcsényi Miklós, a Night Run powered by Vodafone 4G főszervezője.

A versenyen közel 2400 futó vetette bele magát a budapesti éjszakába. A félmaratoni távon Simon Péter a nőknél pedig Helen Sarpet győzött. 12 kilométeren Horváth György és Pataki Anna volt a leggyorsabb, míg a 7 kilométeres távon Kárász Zakariás és Kis Zsanett nyert.

Az esemény Facebook oldalán további fotókat talál a futásról >>>

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

A szezon eddigi legváratlanabb ünnepi szpotját szállította a norvég posta.

A #KoccintsAszuval kampány idei célja, hogy ne csak édes, hanem sós fogások mellé is kerüljön aszú a poharakba.

 A Heineken Hungária emellett a jövő évi foci-Eb partnere is lesz.

Ezzel promózzák a márka új, ingatlan-üzletágát. Az Umbrella végezte a kampány gyártását.

A lap szerzője prostituáltakhoz hasonlítja a drageket.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Meghosszabbított nevezési határidő: 2019.12.06.

hirdetés
hirdetés