hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az NMHH nem hosszabbítja meg a Sláger FM és a Music FM engedélyét

Ezzel csak kormányközeli rádiók maradnak a piacon, írja a HVG.

hirdetés

A HVG úgy tudja, hogy a Médiatanács nem hosszabbította meg egyik olyan rádióadó frekvenciaengedélyét sem, amely a kormányhoz közel álló médiabirodalom konkurenciája. "A Music FM és a Sláger FM üzemeltetője is 2012 februárjában kötötte meg a szerződést a műsorszolgáltatásról, ám ezek az engedélyek csak 7 évre szólnak, viszont további 5 évre meghosszabbíthatók. A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa most úgy döntött, hogy nem járul hozzá a hosszabbításhoz" - írja a Hvg.

A Music FM (525 ezer napi hallgató) és a Sláger FM (393 ezer) országosan a negyedik, illetve ötödik leghallgatottabb országos rádió. Budapesten a Sláger a leghallgatottabb, a Music pedig pedig a harmadik. A Sláger FM a Vajnához tartozó, de a HVG információi szerint a most formálódó, Liszkay Gáborhoz köthető kormányközeli médiaportfolióba kerülő Retro Rádió legnagyobb konkurenciája. A Sláger és a Music megszűnése elsősorban a Vajna-féle Rádió 1-nek jó, hisz hallgatottsági értékeiket a Kossuthon és a Petőfin kívül csak utóbbi éri el.

A Music FM a Nyerges Zsolthoz közeli üzleti körhöz köthető, Nyerges pedig már elkezdte az általa a Simicska Lajostól felvásárolt cégháló átadását a Mészáros birodalomnak, teszi hozzá a lap.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Bővül az eddig is a 24 aloldalaként működő Sokszínű Vidék szerkesztősége.

A kilencvenes évek soha nem érhetnek véget.

A Karc FM-re is bírságot szabott ki az NMHH.

A multifunkciós dobozt az E3 játékkiállításon mutatták be.

Dobrosi Eszter utódja házon belülről érkezik.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés