hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az MSZP vizsgáltatná a jegybank tenderét

Az MSZP napirendre vetetné a Magyar Nemzeti Bank (MNB) hatmilliárd forinjt keretösszegű kommunikációs közbeszerzését az Országgyűlés számvevőszéki és Költségvetési Bizottságának mai ülésén.

hirdetés

Szekeres Imre MSZP-s országgyűlési képviselő, a bizottság tagja pénteki közleményében jelezte: azonnali tájékoztatást kérnek a hatmilliárd forintos tenderrel kapcsolatban. Matolcsy György jegybankelnöknek a bizottság előtt kell megindokolnia, hogy a tervezett húszszázalékos létszámleépítés mellett miként lehetséges egy ilyen, "Magyarországon sosem látott nagyságrendű" kommunikációs pályázat kiírása - tette hozzá.

A Közbeszerzési Értesítőben megjelent felhívás alapján múlt szerdán elsőként írtuk meg a Magyar Nemzeti Bank kommunikációs közbeszerzését a jegybank általános kommunikációs feladatainak és a Növekedési Hitelprogram (NHP) kommunikációs feladatainak ellátására.

Az ehhez kapcsolódó ügynökségi feladatok ellátására az NHP pénzügyi kerete 0,3 százalékának megfelelő keretösszeget határozott meg a jegybank. A programban 2014. december 31-éig 2000 milliárd forintos hitelkeret áll rendelkezésre az első szakaszban jóváhagyott 750 milliárd forinton felül, így a 0,3 százalék 6 milliárd forintnak felel meg. Ekkora keretösszegű kommunikációs közbeszerzés korábban nem volt Magyarországon. A szerződés a felhívás szerint 2014. december 31-éig szól.

(forrás: MTI/Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

18-23 évesek jelentkezését várják a Roger Hatchuel Academy 6 napos tréningjére.

A cég áprilisban hozza ki a Pepsi Cafét, kétszer annyi koffeinnel.

Mikor kell igazán beindítani a hájpot? Saját közösségi csatornákra érdemes koncentrálni, vagy jobb, ha más oldalakon indul be beszélgetés a filmről?

Az emberi sokszínűség áll a karácsonyi reklám középpontjában.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés