hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az MSZP szerződéseit is elvitte a NAV

11 ezer oldalnyi friss szerződést foglalt le Simicskáéknál a NAV. A korábbi időszak alig érdekelte a hatóságot, írja a 24.hu. Feljelentést tesznek hivatali visszaélés gyanúja miatt.

hirdetés

Mint ahogy mi is megírtuk, hogy a hétfői fegyveres ellenőrzés után csütörtökön bement a Mahir anyacégéhez is a NAV, hogy célzottan jobbikos szerződéseket foglaljon le.

Ma reggel a 24.hu-n jelent meg hír arról, hogy bár a hatóság megbízólevele másfél éves időperiódusra szólt, 11 ezer oldalnyi szerződést csak az elmúlt pár hónapból foglaltak le hétfőn, az azt megelőző egy évből nagyságrendekkel kevesebbet. A NAV nem csak a Jobbik tavaszi plakátkampányának szerződéseit vitte el, hanem az MSZP-vel kötött megállapodásokat is, emellett néhány önkormányzat, köztük a Pokorni Zoltán vezette XII. kerület, a Mazsihisz, valamint Magyar György ügyvéd szerződéseit is begyűjtötték, írja a 24.hu.

A Mahir szóvivője célzott és megfélemlítő koncepciós eljárásnak nevezte a vizsgálatot, és azt is hozzátette, hogy hivatali visszaélés gyanúja miatt feljelentést tesznek, illetve hogy az ez utóbbi ügyön dolgozó ügyvéd szerződéseit is vizsgálni kezdte a NAV.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Young & Rubicam shortlisten van a Radio kategóriában. 

Cannes-ban nagydíjat ért az ötlet.

Valószínűleg nem, de ez a brazil kampány segít ebben.

A 21 új csatorna között a CNN, az MTV és a Disney Junior is elérhető lesz a Telenor MyTv-n.

Az emberek 57 százaléka bojkolttálna egy márkát, ha nem értene egyet az általa képviselt értékekkel.

hirdetés
hirdetés

Pakk Csomagolásdizájn-verseny díjátadó június 22-én!

Hotel, restaurant&more - Nevezési határidő: június 30. Nevezd be éttermed / szállodád Magyarország egyetlen vendéglátóipari dizájn versenyére!

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.08.