hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az MRSZ képzőművészeket keres

Kiállítást szervezne a Magyar Reklámszövetség (MRSZ) a szakmában dolgozó profi vagy amatőr művészek munkáiból. 

hirdetés

Az MRSZ az idei Reklámkonferencián kiállítást szervez a reklámszakmában dolgozók képzőművészeti alkotásaiból. A kiállításra szeptember 10-ig lehet jelentkezni festményekkel, fotókkal, kisplasztikákkal, és minden egyéb olyan alkotással, amit nem munkaköri kötelességből készítettek.

A jelentkezésekben minden olyan információnak és adatnak benne kell lennie, ami a kiállítás megszervezése szempontjából lényeges.

Az idei Reklámkonferencia szeptember 28-29-én Egerszalókon lesz, az eseményhez kapcsolódó hír, hogy az MRSZ Golden Brain névvel új díjat alapított a reklámszakma dolgozóinak elismerésére.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Zala megyei város mostantól letisztult logóval és kaleidoszkópos dizájnnal nyomul.

Hová kerül idén az Év GastroDesign étterme díj, és melyik hazai szálláshely kapja az Év HotelDesign elismerést?

A Mito túl akart lépni a klasszikus kommunikációs eszközökön. 

Az elmúlt két évtized alapvető változásai miatt volt szükség a frissítésre.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

Július 11-én este tartjuk az online videós tartalmak versenyének díjátadóját. A belépés mindenki számára ingyenes, de regisztrációhoz között.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

hirdetés
hirdetés