hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az MRSZ és az ADCH díjarchívumot indított

Összegyűjti az összes eddig valaha díjat nyert magyar reklámot a Magyar Reklámszövetség és az Art Directors Club Hungary. Böngészni a Díjnyertes.hu-n lehet.
hirdetés

Bár még nem fejeződött be az adatbázis feltöltése, már most is kereshető az MRSZ és az ADCH közös projektjében létrehozott Díjnyertes.hu oldal, amely az összes eddig valaha díjat nyert magyar reklámalkotást hivatott egybegyűjteni.

Egyelőre 27 magyar és 21 nemzetközi megmérettetés magyar díjazottjai között lehet böngészni, számuk megközelíti az ezret, a legkorábbi két alkotás 1976-ból való, mindkettő Sas István munkája.

Az archívumban fesztivál, év, kategória, díj, ügyfél, márka, ügynökség és alkotó szerint lehet keresni.

Az oldal grafikáját a Neo Interactive készítette, a logót Sántha András tervezte, a fejlesztésért pedig a Központi Bitfeldolgozó Kft. volt felelős. Az oldalt az MRSZ kollégái, Antalfi Anikó és Varga Tamás szerkesztették, akik folyamatosan várják az oldalról még hiányzó munkákat a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A digitális táborát a Bátor Tábor április óta építi, szerveznek online, interaktív foglalkozásokat súlyosan beteg gyerekeknek és családjaiknak.

Terézvárosban és Józsefvárosban is lehet majd szabadtéren filmeket nézni. 

 A Getty Images a Polyphony Digital Inc. nevű fejlesztőcéggel állt össze még tavaly, hogy képeket csináljanak a Gran Turismo nevű videojáték legjobb pillanatairól. 

Startup Hungary néven indul egy mentorprogram magyar startupoknak, melybe már bizonyított, külföldön is működő magyar startupok alapítói is beszálltak.

Az oldal online divatáruházak kínálatát aggregálja.

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés