hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az izmoktól duzzadó, szexi Sanders ezredes csak arra vár, hogy felszedd

A gyorsétteremlánc durván ráállt arra, hogy újrapozicionálj a joviális idős úrként megismert szimbólumát.

hirdetés

A KFC idén áprilisban kezdte meg a szimbólumának számító, és egyben a cég alapítójáról mintázott, Sanders ezredes imázsváltását. Évtizedeken keresztül a vödrös csirkecombot egy kedves, mosolygós, de nagyon furcsa szakállú idős férfival asszociáltuk, a jövőben a gyorsétteremlánc viszont mindenki cuki nagypapájából szexszimbólumot szeretne faragni. Ennek egyik első lépése volt, mikor tavasszal bemutatták az új, tetovált, kockás hasú influencerbe oltott ezredest:

Fotó: Instagram
Fotó: Instagram

Most pedig egy randizós játékkal igyekeznek a vágy tárgyává tenni a márka arcát. Az „I Love You Colonel Sanders!” nevű app, az ígéretek szerint olyan jó randiszimulátor lesz, amitől az ember a tíz ujját is megnyalja (utalva ezzel a márka „Finger lickin' good” szlogenjére).

A sztori szerint a játékosok lelkes szakácstanoncok bőrébe bújhatnak és egy osztályba járnak a majd a fiatal Sandersszel, akivel persze lángoló szerelembe esnek. A kalamajkát pedig az okozza, hogy miközben a szerelem kifürkészhetetlen útjaink kell bolyongani a főzőiskolát is be kell fejezni. A Polygon úgy értesült, a cég több órányi játékkal készül, amiben lesznek szakácspárbajok, receptek és egy titkos végkifejlet is. Ráadásul a KFC hivatalos teasere alapján mindezt még manga köntösbe is öltöztették.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kentucky Fried Chicken (@kfc) által megosztott bejegyzés, Szept 10., 2019, időpont: 5:35 (PDT időzóna szerint)

Az „I Love You Colonel Sanders!” szeptember 24-én érkezik a Steamre.

Győri Zsófia
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az aktivitással a cég arra akarja emlékeztetni a vásárlókat, hogy a Lego több egy sima játékgyárnál.

Az új arculat mellett a hirdetők is új lehetőségekkel találkozhatnak. 

A lakásfejlesztő vállalat először indított televíziós kampányt.

A Wieden & Kennedy New York váltja a DDB által három éve létrehozott dedikált ügynökséget, miközben a W&K Portland tovább dolgozik a KFC-n.

100 millió fontos bevétel után. Ez kevesebb, mint amennyit egy magánszemély évi 120 ezer fontos fizetés után adózik le.

hirdetés

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

A MOST Fórum szeptember 26-i eseményén a híres testvérpárral, DTK-val, D. Tóth Andrással, valamint ismert szakértőkkel járunk utána, hogyan szolgálják a családi együttműködést a digitális eszközök és lehetőségek. Időpont: szeptember 26., 18.00 Helyszín: Magyar Telekom székház, Puskás konferenciate

Mentes hype: rend a trendben! Időpont: október 3., 09.30 - 16.00

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

A legjobb márkaélményeket és aktivációkat keresi a 2019-es Lollipop! Nevezési határidő: 2019. október 11.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én. Az előadások hosszabb szünetében a kiállítók a gyakorlatban is bemutatják megoldásaikat.

hirdetés
hirdetés