hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az Insomniát választotta a megújulásához a Köki terminál

Új alapokra helyezik a bevásárlóközpont kommunikációját.

hirdetés

Tavaly novemberben derült ki, hogy az Adventum International megvásárolta a Köki terminált, és már akkor érkeztek hírek arról, hogy az új tulajdonos felújítást és fejlesztéseket tervez. Nos, a relaunch már közeledik, épp ezért a bevásárlóközpont az év elején megkezdte a közös munkáját az Insomniával is, az ügynökség – amelyet nem tenderen, hanem referenciái alapján, közvetlenül kértek fel – feladata pedig a Köki kommunikációjának felfrissítése.

„A KÖKI Terminál életében hamarosan egy új fejezet kezdődik a mintegy 6 milliárdos felújítás eredményeképpen. Többek között megújulnak a boltok, a tetőkert és olyan új, eddig hiányzó szolgáltatások jelennek majd meg, mint például a mozi. Ezek miatt szükségesnek éreztük, hogy a bevásárlóközpont kommunikációját is teljesen új alapokra helyezzük, amihez a feladatok mennyisége és sokszínűsége miatt egy olyan közepes méretű, de full service ügynökségre volt szükségünk, akinél kiemelt figyelmet kapunk és nem veszünk el a többi nagy ügyfél között. Így esett a választásunk az Insomniára” – nyilatkozta az együttműködésről Bárány Kristóf, a KÖKI új tulajdonosa, az Adventum International alapító partnere.

Az megbízás értelmében „az Insomnia full service ügynökségként támogatja a megújuló KÖKI-t, ami magában foglalja a stratégia tervezési folyamatokat, az arculattervezést, a kampányok kreatív fejlesztését, a teljeskörű digitális feladatokat, a PR támogatást, a rendezvényszervezést és az üzemszerű kommunikációs feladatokat a relaunch-ig” – mondta el Misinszki Ákos, az Insomnia Reklámügynökség ügyvezetője.

Az ügynökség és a bevásárlóközpont első közös kampánya egy Valentin naphoz kapcsolódó promóció.

Győri Zsófia
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Az új megállapodás értelmében a csatorna marad a Tour de France és a Vuelta otthona is.

Néhány üzletben már nem kell többször a papírtörlőt kérni a pultnál.

A teljes kampányköltés fele a milliárdos demokrata elnökjelölt-aspiránstól származik. A jelöltek összesen 6,5 milliárd dollárt is elkölthetnek a Kantar szerint.

Ezúttal is a Budapest Music Center lesz a gála helyszíne.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Meghosszabbított nevezési határidő: március 13.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Ismerd meg a legújabb üzleti trendeket és módszereket, majd próbáld ki a tanultakat március 4-én!

Hozd a laptopod! – Facebook és Instagram tréning HR-eseknek, lépésről lépésre, március 12-én!

Jöjjön el március 12-én a tavaszi Gyógyszerkommunikációs konferenciára! Inspirálódás, tanulás és tudásmegosztás nem csak gyógyszeripari szakembereknek az EGIS exkluzív, interaktív helyszínén!

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Nevezési határidő: 2020. március 13.

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Milyen tapasztalatok vannak az egészségügyben a GDPR életbe lépése óta? Mit kellene tenni annak érdekében, hogy az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) használata megfeleljen az európai uniós szabályoknak? Hogyan lehetne adatvédelmi szempontból is jól (fel)használni a hazai adatvagyon

Digitális automatizáció a marketingben: Mire való a chatbot és mikor érdemes használni? Milyen lehetőségek vannak vele a márkaépítésben? Mi a szerepe az ügyfélkapcsolatban? Mi a jó chatbot stratégia?

A verseny célja, hogy egy olyan díjat indítson el az FMCG, és az ezzel a szegmenssel szorosan összefüggő Horeca-piac számára, amely felhívja a figyelmet az elmúlt év sikeres innovációira a fogyasztók, a kereskedelem, a vendéglátás és a szállodaipar területén. Nevezési határidő: április 3.

A nagy sikerrel zajló Év Gyára verseny ötéves jubileuma alkalmából egy egész napos konferenciával egészítjük ki díjátadó gálánkat, ezzel teremtve meg az év egyik kiemelkedő ipari eseményét. Ismerje meg a nemzetközi és a hazai év gyára verseny győzteseinek legjobb gyakorlatait!

SAVE THE DATE Vezetés és pszichológia konferencia április 28-án!

Nagy Kreatív Nap május 7-én! További részletek hamarosan...

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés