hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az Index tulajdonosának tulajdonosai szerint az Index nem lett a tulajdonuk

Ezt mondták a saját lapjuknak adott interjúban.

hirdetés

Interjút adott az Indexet kiadó CEMP-et a napokban megvásárló Ziegler Gábor és Oltyán József a Napi.hu-nak, amely egyébként az ő tulajdonukban van szintén. Az üzletről kapcsolódó cikkeinkben olvasható bővebben.

Az Index szerkesztőségének függetlenségéről Ziegler azt mondja, hogy üzletileg sem áll érdekükben, de joguk sincs beleszólni a szerkesztőség munkájába. És azért is hangsúlyozták ennyire ezt, mondja, mert egyrészt tudta, hogy a konkurens média "nem fog kesztyűs kézzel bánni velük", másrészt tudatában voltak az Index társadalmi szerepével, és hogy "mindenkit ez érdekel majd".

Ziegler Gábor

Oltyán, akinek KDNP-s kötődése ismert, azt mondja erről, hogy semmilyen módon nem vesz és tervez részt venni a napi politikában, a megyei szervezetbe pedig magánéleti okokból lépett be, társadalmi munkát végez benne, továbbá: Zuschlagot 8 méterről látta egyszer, 12 éve. A kiadó napi működésében sem tervez napi szinten belefolyni.

Oltyán József

Azokra a korábbi kommentjeire, amelyekről a 444-en jelent meg cikk, és amelyekben sajtóóvodának nevezte az Indexet, illetve azt írta, hogy "tiltólistára helyezte az oldalt", azt reagálta, hogy azokat magánemberként írta, és valóban felhúzza magát néha a lapon, de csupán azért, mert korábban maga adta ki az Index vidéki mutációját, és kötődik hozzá érzelmileg, azaz féltésből írta azt, amit. Szerinte el kéne gondolkodni azon, hogy miért érdeke a 444-nek ilyen cikkek írása.

Az interjúban Oltyán hangsúlyozza, hogy "a felületek értékesítése kapcsán kötődünk az Index.hu-hoz, nem vagyunk a tulajdonosai, nincs befolyásunk a lap tartalmára".

Az egész interjú, benne üzleti tervekről és a vételről, amelynek nagyobb részét hitelből fedezték, erre olvasható

Puskár Krisztián
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A digitális táborát a Bátor Tábor április óta építi, szerveznek online, interaktív foglalkozásokat súlyosan beteg gyerekeknek és családjaiknak.

Terézvárosban és Józsefvárosban is lehet majd szabadtéren filmeket nézni. 

 A Getty Images a Polyphony Digital Inc. nevű fejlesztőcéggel állt össze még tavaly, hogy képeket csináljanak a Gran Turismo nevű videojáték legjobb pillanatairól. 

Startup Hungary néven indul egy mentorprogram magyar startupoknak, melybe már bizonyított, külföldön is működő magyar startupok alapítói is beszálltak.

Az oldal online divatáruházak kínálatát aggregálja.

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés