hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az év kreatív ígéreteit díjazták

Négy kategóriában adták át Az év kreatív ígérete pályázat nyerteseinek szóló díjakat. A pályázatot a BKF Művészeti Intézete hirdette meg, a legjobb művekből pedig kiállítást szervezett.

hirdetés

Az év kreatív ígérete című pályázatot a BKF Művészeti Intézete hirdette meg tavaly ősszel "Ami tetszik a világból – mutasd meg másoknak is! Ami nem tetszik, változtasd meg!" mottóval. A kiírásra olyan középiskolások és alkotók munkáit várták, akik tanulmányaikat művészeti felsőoktatási intézményben kívánják folytatni 2010-ben.

Négy kategóriában - mozgókép, fotó, média dizájn, tervező grafika - közel 200 pályamű érkezett. A zsűri az alábbi alkotókat díjazta: Horváth János, Kovács Nóra, (fotográfia), Vörös Veronika, Yusuf Bayrak (média design), Szentes Richárd, Szombath Máté (mozgókép), Sándor László, Rozemberczki Benedek (tervezőgrafika). A különdíj tulajdonosa Álovits Bálint lett, aki Megfagyasztott pillanatok című képével nyerte el a zsűri tetszését.

Álovits Bálint: Megfagyaszott pillanatok
Álovits Bálint: Megfagyaszott pillanatok

A beérkezett munkákat az intézményben ősszel induló négy művészeti szak vezetői és tanárai értékelték. A nyertesek kategóriánként egy-egy MacBook-ot kaptak, a különdíj pedig a BKF művészeti szakára szóló ösztöndíj volt.

A legjobbnak ítélt pályamunkákat a BKF a Millenáris Teátrum Piros-Fekete Galériájában állítja ki június 4. és 18. között.

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Valószínűleg nem, de ez a brazil kampány segít ebben.

A 21 új csatorna között a CNN, az MTV és a Disney Junior is elérhető lesz a Telenor MyTv-n.

Az emberek 57 százaléka bojkolttálna egy márkát, ha nem értene egyet az általa képviselt értékekkel.

Jeff Bezos cége 13,7 milliárd dollárt fizet érte.

Kalamár Tamás, a Barátok közt korábbi producere vezeti a sorozat stábját.

hirdetés

Pakk Csomagolásdizájn-verseny díjátadó június 22-én!

Hotel, restaurant&more - Nevezési határidő: június 30. Nevezd be éttermed / szállodád Magyarország egyetlen vendéglátóipari dizájn versenyére!

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.08.

hirdetés
hirdetés