hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az év kreatív ígéreteit díjazták

Négy kategóriában adták át Az év kreatív ígérete pályázat nyerteseinek szóló díjakat. A pályázatot a BKF Művészeti Intézete hirdette meg, a legjobb művekből pedig kiállítást szervezett.

hirdetés

Az év kreatív ígérete című pályázatot a BKF Művészeti Intézete hirdette meg tavaly ősszel "Ami tetszik a világból – mutasd meg másoknak is! Ami nem tetszik, változtasd meg!" mottóval. A kiírásra olyan középiskolások és alkotók munkáit várták, akik tanulmányaikat művészeti felsőoktatási intézményben kívánják folytatni 2010-ben.

Négy kategóriában - mozgókép, fotó, média dizájn, tervező grafika - közel 200 pályamű érkezett. A zsűri az alábbi alkotókat díjazta: Horváth János, Kovács Nóra, (fotográfia), Vörös Veronika, Yusuf Bayrak (média design), Szentes Richárd, Szombath Máté (mozgókép), Sándor László, Rozemberczki Benedek (tervezőgrafika). A különdíj tulajdonosa Álovits Bálint lett, aki Megfagyasztott pillanatok című képével nyerte el a zsűri tetszését.

Álovits Bálint: Megfagyaszott pillanatok
Álovits Bálint: Megfagyaszott pillanatok

A beérkezett munkákat az intézményben ősszel induló négy művészeti szak vezetői és tanárai értékelték. A nyertesek kategóriánként egy-egy MacBook-ot kaptak, a különdíj pedig a BKF művészeti szakára szóló ösztöndíj volt.

A legjobbnak ítélt pályamunkákat a BKF a Millenáris Teátrum Piros-Fekete Galériájában állítja ki június 4. és 18. között.

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az írországi boltokban csütörtökön 18-20 óra között lejjebb csavarják a fényeket és lehalkítják a zenét és a kódleolvasó csipogását is.

A fesztivál helyszínein, turisztikai csomópontokon és hotelekben kapható.

Az RTL Magyarország szavazásra buzdító sorozatában betegsége óta először szólalt meg a színész. 

Az okos hangszóró, a HomePod nagyon beindítja a táncos FKA twigs fantáziáját. 

Nyolc plusz egy kategóriában, április 16-ig lehet szavazni a női magazin elismerésére. 

hirdetés

Post-iteken túl: jobb működés, üzleti eredmények, innováció. Service design workshop a DDB szakmai támogatásával április 6-án

Ismét keressük az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait! A verseny shortlistesei és nyertesei pontszerzők a Kreatív PR Toplistán! Nevezési határidő: 2018.04.06.

Ismét saleskonferencia április 12-én az Üzlet&Pszichológia és a Kreatív szervezésében.

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Április 20. 09:00

Kétnapos konferencia az FMCG és a kereskedelmi szakma legégetőbb problémáiról és kérdéseiről április 26-27-én.

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

hirdetés
hirdetés