hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az Erste lesz a magyar jégkorongliga névadó szponzora

A 2017/18-as szezontól Erste Ligának hívják az első osztályú férfi jégkorongbajnokságot.

hirdetés

A sportág korábbi főtámogatója és a liga névadója, a MOL Nyrt. szerdán jelentette be, hogy közel tíz év után véget ért kapcsolata a Magyar Jégkorong Szövetséggel, ezalatt több mint egymilliárd forintot költött a magyar jégkorongsportra. Az MJSZ honlapján köszönte meg a támogatást, amelyet "a legnagyobb magyar vállalat 2008 óta mind anyagilag, mind pedig szakmailag hozzátett a sportág színvonalának növeléséhez". Egyben jelezte, hogy 2017 év végéig a MOL a magyar válogatott főtámogatója, így az MJSZ továbbra is stratégiai partnerként tekint a vállalatra - olvasható az MTI-n.

Az előző idényben tizenegy csapat indult a ligában, a szeptemberben rajtoló, 2017/18-as szezonban (amely már Erste Liga néven fog futni) kilenc klub vesz részt: az ASC Corona 2010 Brassó, az SC Csíkszereda, a Dunaújvárosi Acélbikák, a DVTK Jegesmedvék, az EV Vienna Capitals, a Fehérvári Titánok, a Ferencvárosi Torna Club, a MAC Budapest és az UTE.

(forrás: Kreatív Online, MTI)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A filmben fekete anyák beszélgetnek gyerekeikkel a velük szemben megnyilvánuló előítéletekről.

Ez a kiadók számára is jó hír lehet.

Októberben rendezik meg a World Sustainability Congresst.

Az ellenfelek elleni negatív kampány mellett ez is várható a választások előtt.

A műsorvezető ugyanakkor nem szerződik a TV2-höz.

hirdetés

A verseny célja díjazni azokat a kommunikációs megoldásokat, melyek támogatják és elősegítik, hogy egy vállalat termékét vagy szolgáltatását egy másik vállalatnak értékesítse. Nevezési határidő: szeptember 8.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.08.

Képzés marketingeseknek, akik tömegeket szeretnének megszólítani, de közvetlen, bizalmas formában, személyre szólóan. Enter!Digital a neoval szeptember 14-én.

hirdetés
hirdetés