hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az Elle Fashion Show-n jártunk

Az idei Elle Fashion Shown négy magyar és három francia divattervező őszi-téli kollekcióját láttuk április 17-én a Várkert Bazárban. Az utána következő partiról is készítettünk képeket.

hirdetés

Az idei Elle Fashion Showt a Várkert Bazárban szervezték április 17-18-án, aminek központi témája a mellrák megelőzése volt. Az őszi-téli kollekció mellett Dori Tomcsanyi, Maison Marquise, NUDE by NUBU, Zigi által tervezett ruhákat láttunk az Elle Magazin felkérésére, amellyel a tervezők a mellrák megelőzésére hívják fel a figyelmet.

A magyar divattervezők mellett három fiatal francia designer - Etienne Deroeux, Lea Peckre, Valentine Gauthier - 2015. őszi-téli kollekcióját is láttuk.

Az Elle divatbemutatójára tervezett ruhák a magazin júniusi számában lesznek láthatóak, amiket árverésre is bocsátanak. A befolyt összeget a szervezők a Rákbetegek Országos Szervezetéhez juttatják el. Emellett egy kiválasztott ruha leütési árának megfelelő összeggel az NN Biztosító is támogatja a szervezetet, bármeddig emelkedik is a licit.

A bemutatót, de leginkább az utána következő partit lefotóztunk, íme:

 

Vágvölgyi Lilian, a Salamander sajtóreferense, Keserű Barbara, az Art Deco vezető sminkese, Magyar Eszter, szabadúszó sminkmester
További képekért kattintson!

Antalfi Anikó, szerkesztő, szórakozás rovat
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Zala megyei város mostantól letisztult logóval és kaleidoszkópos dizájnnal nyomul.

Hová kerül idén az Év GastroDesign étterme díj, és melyik hazai szálláshely kapja az Év HotelDesign elismerést?

A Mito túl akart lépni a klasszikus kommunikációs eszközökön. 

Az elmúlt két évtized alapvető változásai miatt volt szükség a frissítésre.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

Július 11-én este tartjuk az online videós tartalmak versenyének díjátadóját. A belépés mindenki számára ingyenes, de regisztrációhoz között.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

hirdetés
hirdetés