hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az Egyszervolt.hu a legjobb gyerekhonlap

A Safer Internet Day keretében osztotta ki a MATISZ a Magyar Kiváló Online Gyermektartalom Díjakat. A gyerekek biztonságos internethasználatát elősegítő riportjaiért Polgár Géza, az RTL Klub Fókusz riportere különdíjat kapott.

hirdetés

A 6 és 12 év közötti korosztályt megcélzó, minőségi online tartalmak bemutatása és értékelése volt a célja annak a versenynek, amelyet a Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) január végén hirdetett meg, a biztonságos internetezéssel foglalkozó Safer Internet Day kapcsán. A világszerte ugyanazon a napon megtartott rendezvényen az interneten leselkedő veszélyekre, a zaklatásra, a gyermekpornográfiára és egyéb illegális vagy káros jelenségekre és tartalmakra hívják fel a figyelmet az Európai Unió Safer Internet Plus programjához csatlakozók, és ehhez kapcsolódóan indították el valamennyi résztvevő országban a honlapok versenyét is. 

A hazai verseny eredményeit múlt hét vasárnap, a biztonságos internetezés napján hirdették ki a szervezők, akik a nyerteseknek kiosztották a Magyar Kiváló Online Gyermektartalom Díjakat. Felnőtt kategóriában a szakmai zsűri döntése alapján három weboldal kapta meg a díjat: az Egyszervolt.hu-t a teljes körű gyermekbarát tartalmak megjelenítéséért, az Energiasuli.hu a tudatos fogyasztói magatartásra való nevelésért, az Erdőjárójáték.cvn.hu pedig a környezettudatos magatartásra való nevelésért kapta meg az elismerést. A három honlap közül az Európai Kiváló Online Gyermektartalom Díj 2011 versenyen való részvételre a zsűri az Egyszervolt.hu-t javasolta. Ebben a kategóriában a minőségi gyermek animációs tartalom különdíját kapta a Minimax.hu, az Okosító.hu-nak pedig a nyelvi kultúra fejlesztéséért jár különdíj.

Az ifjúsági kategóriában nem érkezett nevezés a versenyre, így a zsűri nem osztott ki díjat, de oklevéllel tüntette ki a Hermann Ottó Általános Iskola Multimédiás Szakkör honlapjának készítőit, mint a kategória képviselőit. Gyermekbarát Média 2011 címmel különdíjat kapott továbbá Polgár Géza, az RTL Klub Fókusz című műsorának riportere a gyermekek biztonságos internethasználatát elősegítő szakmai riportokért. 

A Magyar Kiváló Online Gyermektartalom 2011 Közönségdíjat a MATISZ Facebook-oldalára beérkezett szavazatok alapján az Egyszervolt.hu nyerte. Itt a 37 nevező honlapra több mint 1400 szavazat érkezett be.  

A Safer Internet Plus program négytagú magyarországi konzorciuma – a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat, a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány, a MATISZ és a Puskás Tivadar Közalapítvány – CERT-Hungary Központ – a tavalyi évhez hasonlóan 2011 februárjában is médiakampányt indított a program népszerűsítése érdekében. A nemzetközi tévészpot adaptációját a Duna Televízióban, a Magyar Televízióban és a UPC Magyarország kábelcsatornáin sugározzák, illetve metróplakátokon megjelent a program. 

A Magyar Kiváló Online Gyermektartalom Díj versenyt a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság támogatta.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A hagyományos íznél édesebb New Coke csak 79 napot ért meg 1985-ben, annyira gyűlölték Amerikában. A sorozat 1985-ben játszódó folytatása miatt újra felélesztik a receptet.

Az MTÜ Budapesten kezdte a bemutatást, elmennek az összes nagy borvidékre.

A Punkt szerkesztőinek célja, hogy kritikusan reagáljanak a hazai és külföldi színtér aktuális történéseire.

A fürdőszoba felszereléseket forgalmazó cég meghívásos tenderen választotta ki az ügynökséget.

A vállalat kerekasztal-beszélgetésen viszi tovább a párbeszédet, ami az anyák napi reklámjuk kapcsán elindult.

hirdetés

A Magyar Instagram Körkép 4.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése. Az aktuális globális és hazai trendek és érdekességek (fun fact-ek) bemutatása, mindezt az adatvezérelt marketing gondolkodás, az adatvizualizáció eszköztárának demonstrálása mellett.

Nyerő SSC people-management stratégiák. Fluktuációcsökkentő minikonferencia június 7-én.

A versenyre nevezhető bármely olyan mozgóképes alkotás, amely 2018.01.01. és 2019. 05.24. között bármilyen online, illetve mobileszköz-alapú felületen került elsődlegesen publikálásra. Nevezési határidő: május 24.

Idén is Sales&Pszichológia konferencia. Foglald le helyed most! 2019.05.28.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. május 31., 08.30 - 14.00

Egyre több az aktív, fizetőképes ötvenes és hatvanas fogyasztó - a te célcsoportodban is. Elmondjuk, hogyan kommunikálj velük, nekik!

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop június 6-án, limitált létszámmal.

Burnout - Ismerd fel, ismerd meg és lábalj ki belőle Csatlós Csillával június 12-én!

Leendő ügyfeled már nálad van – csak észre kell venned! Az adatvezérelt marketing lehetőségei és kihívásai. Hogyan szerezz új ügyfeleket digitális marketinggel, hogyan tartsd meg a régieket? Weboldal-monitoring, tartalommarketing, email-marketing június 12-én.

Egy laza szakmai délután szuper előadásokkal, influencer best practice-ekkel és borkóstolással! Ráadásul igazi influencereket is kérdezhettek majd!

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés