hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az Egyszervolt.hu a legjobb gyerekhonlap

A Safer Internet Day keretében osztotta ki a MATISZ a Magyar Kiváló Online Gyermektartalom Díjakat. A gyerekek biztonságos internethasználatát elősegítő riportjaiért Polgár Géza, az RTL Klub Fókusz riportere különdíjat kapott.

hirdetés

A 6 és 12 év közötti korosztályt megcélzó, minőségi online tartalmak bemutatása és értékelése volt a célja annak a versenynek, amelyet a Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) január végén hirdetett meg, a biztonságos internetezéssel foglalkozó Safer Internet Day kapcsán. A világszerte ugyanazon a napon megtartott rendezvényen az interneten leselkedő veszélyekre, a zaklatásra, a gyermekpornográfiára és egyéb illegális vagy káros jelenségekre és tartalmakra hívják fel a figyelmet az Európai Unió Safer Internet Plus programjához csatlakozók, és ehhez kapcsolódóan indították el valamennyi résztvevő országban a honlapok versenyét is. 

A hazai verseny eredményeit múlt hét vasárnap, a biztonságos internetezés napján hirdették ki a szervezők, akik a nyerteseknek kiosztották a Magyar Kiváló Online Gyermektartalom Díjakat. Felnőtt kategóriában a szakmai zsűri döntése alapján három weboldal kapta meg a díjat: az Egyszervolt.hu-t a teljes körű gyermekbarát tartalmak megjelenítéséért, az Energiasuli.hu a tudatos fogyasztói magatartásra való nevelésért, az Erdőjárójáték.cvn.hu pedig a környezettudatos magatartásra való nevelésért kapta meg az elismerést. A három honlap közül az Európai Kiváló Online Gyermektartalom Díj 2011 versenyen való részvételre a zsűri az Egyszervolt.hu-t javasolta. Ebben a kategóriában a minőségi gyermek animációs tartalom különdíját kapta a Minimax.hu, az Okosító.hu-nak pedig a nyelvi kultúra fejlesztéséért jár különdíj.

Az ifjúsági kategóriában nem érkezett nevezés a versenyre, így a zsűri nem osztott ki díjat, de oklevéllel tüntette ki a Hermann Ottó Általános Iskola Multimédiás Szakkör honlapjának készítőit, mint a kategória képviselőit. Gyermekbarát Média 2011 címmel különdíjat kapott továbbá Polgár Géza, az RTL Klub Fókusz című műsorának riportere a gyermekek biztonságos internethasználatát elősegítő szakmai riportokért. 

A Magyar Kiváló Online Gyermektartalom 2011 Közönségdíjat a MATISZ Facebook-oldalára beérkezett szavazatok alapján az Egyszervolt.hu nyerte. Itt a 37 nevező honlapra több mint 1400 szavazat érkezett be.  

A Safer Internet Plus program négytagú magyarországi konzorciuma – a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat, a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány, a MATISZ és a Puskás Tivadar Közalapítvány – CERT-Hungary Központ – a tavalyi évhez hasonlóan 2011 februárjában is médiakampányt indított a program népszerűsítése érdekében. A nemzetközi tévészpot adaptációját a Duna Televízióban, a Magyar Televízióban és a UPC Magyarország kábelcsatornáin sugározzák, illetve metróplakátokon megjelent a program. 

A Magyar Kiváló Online Gyermektartalom Díj versenyt a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság támogatta.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A felsőoktatásban hallgatók egy ezresért fizethetnek elő a zenék mellett filmeket és sorozatokat is kínáló alkalmazásra.

Ha arra gyanakszol, hogy itt most valami újrahasznosítós dologról lesz szó, akkor jó helyen kapiskálsz.

Egy külön rendezvényszervezési feladatokra kiírt tender további 30 milliárddal dobja meg az éves keretet.

Újabb fejezethez ért a ketchupmárka és az énekes szerelmi története.

Most már az utazni vágyóknak sem kell a Startlapnál messzebb száguldaniuk az információs szupersztrádán.

hirdetés

Mentes-M Díj újra! Megújult és új kategóriákkal idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Keressük Magyarország legszebb, legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásait! Nevezési határidő: 2019.08.30.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

hirdetés
hirdetés