hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az egypárti Médiatanács megsérti az egypárti médiatörvényt

Elbuktak egy pert, frekvenciát kéne adniuk egy velencei rádiónak, de inkább csendbe burkolóznak, és még a NER saját médiatörvényét is megsértik ezzel.

hirdetés

Van egy velencei rádiófrekvencia, amelynek elhúzódó, hosszú ügyéről a 24.hu rendszeresen ír. Az egypárti Médiatanács a látszat szerint nagyon próbálta megnyeretni a volt MTI-elnök Belénessy Csaba cégével, aki a pályázat szerint a Rádió 1-hálózatba csatolta volna, de annyi formai és eljárási hiba esett közben, hogy a másik pályázó, a Fehérvár Rádió jogerősen pert nyert ellenük.

A bíróság azt is kimondta, hogy be kellett volna tudniuk tekinteni a rivális pályázati anyagába, és a Médiatanács jogtalanul titkolózott.

Az ítélet októberi, a hatóságnak még a NER-es médiatörvény szerint is 85 napja lett volna lezárni saját pályázati eljárását, de mint a 24.hu azt most ismerteti, a testület nem lép, és nem reagál a Fehérvár Rádió hivatalos leveleire sem, amire meg a közigazgatási törvény kötelezné őket.

A 24.hu megkeresésére most annyit írtak: tanulmányozzák, mit kellene tenniük, ha egy pályázaton egyetlen érvényes pályázat maradt, de arra nem válaszoltak, hogy mi történt az előző öt hónapban, és mit gondolnak az eljárásban a Médiatanács által elkövetett hibákról.

Hasonló a helyzete a Class FM-nek, az országos rádiós pályázat egyik résztvevőjének is, válaszokat ők sem – és őket érintő kérdésekre a 24.hu sem – kapnak.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A CNN Style márkázott sorozatban mutatja be a japán autómárka körüli nüansznyi érdekességeket.

Önálló lapként a jövőben nem lesz kapható.

Az ügynökség első megbízása egy olyan esemény megrendezése, amely párhuzamosan 30 országban fog futni. 

A BOOKR Kids és a Hintalovon Alapítvány dolgozott együtt.

Monsignor Dario Vigano a múlt szombaton kirobbant, cenzúraként értékelt Lettergate-botrányba bukott bele.

hirdetés

Post-iteken túl: jobb működés, üzleti eredmények, innováció. Service design workshop a DDB szakmai támogatásával április 6-án

Ismét keressük az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait! A verseny shortlistesei és nyertesei pontszerzők a Kreatív PR Toplistán! Nevezési határidő: 2018.04.06.

Ismét saleskonferencia április 12-én az Üzlet&Pszichológia és a Kreatív szervezésében.

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Április 20. 09:00

Kétnapos konferencia az FMCG és a kereskedelmi szakma legégetőbb problémáiról és kérdéseiről április 26-27-én.

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

hirdetés
hirdetés