hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az angol fociligával válna a Coca-Cola totális italbranddé

Minden albrandjére kiterjedő szponzorációs megállapodást írt alá a Coca-Cola a Premier League-gel.

hirdetés

A Coca-Cola nem csupán az elsőszámú, hanem mindenre kiterjedő italbranddé szeretne válni az Egyesült Királyságban, ezért akarja növelni a Coca-Colán kívüli brandjei ismertségét, amelyekkel többféle ember többféle (és megváltozott) igényeit elégíti ki, írja a Marketingweek. Ezt szorgalmazza ún. multibrand kampánystratégiája.

Illetve a mostani megállapodás, amelyet a brit fociligával, a Premier League-gel kötött, 2019-ben lép életbe és egy három és fél évre szóló szponzorációs szerződés. Ennek keretében a Coca-Cola minden italát, illetve azok variánsait (különös tekintettel az egészségesebbekre) is reklámozzák mind digitális, mind fizikai úton.

A Coca-Cola a FIFA labdarúgó világbajnokággával is szponzorációs megállapodásban áll.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A telekommunikációs márka egy új szó létrehozásával is igyekszik erősíteni identitását. A Mito segített neki.

A könyvterjesztő-kiadó csatlakozott a Movember Mozgalomhoz.

Májusban hagyta jóvá a Gazdasági Versenyhivatal, hogy a Digi felvásárolja az Invitelt. Félrevezető közlés miatt vonták vissza a döntést ideiglenesen.

Az imázsfilm az Etele Plaza korszerűségét és multifuncionalitását mutatja be. A Kreatívon látható először.

Egy év alatt 13,4 százalékos a csökkenés mértéke az értékesített példányszámoknál.

hirdetés

A Kreatív magazin ismét megrendezi a Nagy Kreatív Napot! Még nagyobb, még kreatívabb: itt a helye minden reklámosnak, kommunikációs szakembernek, marketinggel és PR-rel foglalkozó ügyféloldali megbízónak! Save the date: 11.27.

Díjátadó: 18.11.27. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

A HR emberi oldala - hogy még többet tehess másokért! A hrpwr.hu és az Üzlet & Pszichológia konferenciája november 29-én.

Hogyan keress IT-s kollégát? Félnapos konferencia december 4-én.

A legsikeresebb digitális kommunikációs kampányok és megoldások versenye, pontszerzés a Kreatív-MAKSZ M+Listán. Nevezési határidő: november 30.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 4.

hirdetés
hirdetés