hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az angol fociligával válna a Coca-Cola totális italbranddé

Minden albrandjére kiterjedő szponzorációs megállapodást írt alá a Coca-Cola a Premier League-gel.

hirdetés

A Coca-Cola nem csupán az elsőszámú, hanem mindenre kiterjedő italbranddé szeretne válni az Egyesült Királyságban, ezért akarja növelni a Coca-Colán kívüli brandjei ismertségét, amelyekkel többféle ember többféle (és megváltozott) igényeit elégíti ki, írja a Marketingweek. Ezt szorgalmazza ún. multibrand kampánystratégiája.

Illetve a mostani megállapodás, amelyet a brit fociligával, a Premier League-gel kötött, 2019-ben lép életbe és egy három és fél évre szóló szponzorációs szerződés. Ennek keretében a Coca-Cola minden italát, illetve azok variánsait (különös tekintettel az egészségesebbekre) is reklámozzák mind digitális, mind fizikai úton.

A Coca-Cola a FIFA labdarúgó világbajnokággával is szponzorációs megállapodásban áll.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Karlendítéssel vonul be Szlovéniába, szélsőjobbos politikusok dörgölőznek hozzá.

A legmotiválóbb ökotudatos híresség Döbrösi Laura lett.

Évekig kérlelték a Breaking Bad színészét, hogy gyártsa le a sorozatban megismert sört. A Sony egy kisüzemmel közösen végül nyáron piacra dobja a régóta várt italt.

Egy ismeretlen hátterű máltai offshorecég szerzett tulajdonrészt a tévétársaságnál néhány nappal Andy Vajna halála után.

Tehetünk különbséget a színek között, de csak a ruhák esetében - üzeni a kampány.

hirdetés

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Időpont: Április 02. 09:00

Konferencia az influencerek helyes bevetéséről, velük való gyümölcsöző kapcsolat kialakításáról, konzekvens imázsépítésről, hatékony eladásösztönzésről, saját tartalmak gyártásáról, külföldiek adaptálásáról április 4-én! A rendezvény betelt!

A CMA nevezései között ismét keressük az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait! Új versenyünkre, az Influra az elmúlt két év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk. Nevezési határidő: április 11.

Idei kétnapos konferenciánk fókuszában a fogyasztó lesz. Dátum: 2019.04.25-16. Helyszín: Avalon Resort&SPA, Miskolc

hirdetés
hirdetés