hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az Amazonon keresztül debütál Amerikában a Tabukról tabuk nélkül

Kanadában és az Egyesült Államokban lesz látható az első évad az Amazon Prime Videón keresztül.

hirdetés

Az AMC Networks bejelentette, hogy a díjnyertes Tabukról tabuk nélkül című magyar szériája mostantól Észak-Amerikában is elérhető az Amazon Prime Videon keresztül. Ez az első olyan hazai alkotás, amely az AMC Networks International – Central and Northern Europe égisze alatt megjelenik az Amazon videós streamingszolgáltatásban az USA-ban és Kanadában. A sorozatot a Spektrum megbízásából az ACG Reklámügynökség készítette, rendezője Pálinkás Norbert, producere Mentes Endre, míg a házigazdája Thuróczy Szabolcs.

„Az AMC Studios és az Amazon Prime Video kiváló partnernek bizonyultak az együttműködés során, ennek köszönhetően most először az észak-amerikai közönség számára is elérhetővé válik az egyik legismertebb saját gyártású produkciónk, melyre rendkívül büszkék vagyunk.” – mondta Málnay B. Levente az AMC Networks ügyvezető alelnöke. „Ez az együttműködés ékes példa a Spektrum exkluzív dokumentumfilm-sorozatainak népszerűségére, melyek még több pozitív kritikára, iparági elismerésre és nagyobb nézettségre számíthatnak a kimagasló minőségű gyártásnak és a remek témaválasztásoknak köszönhetően. Mindeközben hatalmas várakozás előzi meg a második évadot, melynek forgatása már zajlik, és amelyet az év második felében láthatnak majd a nézők.” – tette hozzá az ügyvezető alelnök.

A sorozatkor megjelenésekor itt írtunk részletesebben.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Bővül az eddig is a 24 aloldalaként működő Sokszínű Vidék szerkesztősége.

A kilencvenes évek soha nem érhetnek véget.

A Karc FM-re is bírságot szabott ki az NMHH.

A multifunkciós dobozt az E3 játékkiállításon mutatták be.

Dobrosi Eszter utódja házon belülről érkezik.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés