hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az Airbnb miniversumos reklámot csinált

hirdetés

Véletlenül pont most hétvégén voltam a Miniversumban, és előre felkészültem arra, hogy amennyiben nem férek oda a sok kölök között a terepasztalokhoz, úgy mind a majdnem két méteremmel és (majdnem) száz kilómmal fogok erélyesen helyet csinálni magamnak.

Nyilván ilyenkor szokott jönni a komédiákban az, hogy a sok elviselhetetlen gyerek nekimegy az egyébként teljesen jogosan hetvenkedő embernek, csúzlival lövik, összekötik a cipőfűzőjét, összerúgják a bokáját és odaragasztózzák a tenyerét valamihez. Az ember meg megbánja a bűneit, és a kijáratnál a legirritálóbb gyereknek kénytelen lesz venni egy mozdonyt harmincezer forintért, amin rajta van a Coca-Cola-mikulás.

Az egész család röhög karácsony másnapján az ilyen jeleneketen, és ezt most itt le is védem, hogy beadhassam a scriptet Andy Vajnának: Karácsony a Miniversumban. Szerencsére most vasárnap ilyen nem volt, békésen elfért minden gyerek meg én, és hát csodálatos dolog volt annyi kedves és vicces jelenettel, például kivágódó ajtajú kerti budival, kapirgáló csirkékkel, DINOSZAURUSSZAL Sopronban, a punk tüntetőket lekapó fotóriporterrel (mondjuk ez nem olyan vicces), kőszáli kecskékkel, hogy mindenképpen el fogok még egyszer menni, ráadásul nyílik nemsokára az Élet a kommunizmusban kiállítás is. 

És erre itt van az Airbnb új reklámja, ami olyan kicsit, de csak kicsit, mintha a Miniversumban forgatták volna és mi lennénk a pici mozdony még kisebb vezetői. 

A reklámban állítólag nincs CGI, minden handmade (és 3D-nyomtatott) benne, a 70 másodperces, vágatlan videót pedig 85. alkalomra sikerült felvenniük tökéletesen a szingapúri TBWA reklámügynökség munkatársainak. Hat miniembert pedig hat igazi Airbnb-vendégről mintázták meg.

Így készült:

Nyilván nem ez az első olyan reklám, ami miniatürizált világban játszódik, de nekünk most másik nem jut eszükbe. Illetve a Nokia N8-as Dot című reklámja, de az csak egyszereplős.

Innen

(forrás: Adweek.com/Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Még jó párat kell aludni addig, hogy itthon is legálisan lehessen nézni Baby Yoda kalandjait.

A hírt a főszerepet játszó Ewan McGregor is megerősítette, de szerinte nem annyira drámai a helyzet.

Sztereotípiákkal dagasztja az amerikai kebleket a Budweiser a Super Bowl alatt.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

Gyere, ünnepelj velünk a Best.net díjátadóján! Helyszín: Story Budapest (1075 Budapest Kazinczy utca 21.) Időpont: 2020. január 29. kapunyitás: 19:00, pontos kezdés: 19:30

2019 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2019-es Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2020. február 11.

A HRKOMM Award 2019 nyertes pályázatainak bemutatása február 13-án.

Február 18-án ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a 2019-es év kiemelkedő PR-kampányaival.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 21.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

HR workshop az FMCG és a kereskedelem-piac szereplői számára A workshop célja: HR-finomhangolás az élelmiszer kiskereskedelmi szektort és az élelmiszergyártó cégeket terhelő munkaerőhiány-állapotok közepette, a hatékonyság növelése, a versenyképesség megtartása érdekében.

Ismerd meg a legújabb üzleti trendeket és módszereket, majd próbáld ki a tanultakat március 4-én!

GYÓGYKOMM március 12-én!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés