hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az Adaptive árulja a Tv2-t

Novembertől az Adaptive Media értékesíti TV2 internet és teletext felületeit. A csatorna az online portfolió bővülésével és az ehhez kapcsolódó új feladatok megnövekedett mennyiségével indokolta a döntést.
hirdetés

A TV2 internet és teletext felületeinek értékesítésével a csatorna az Adaptive Media-t bízta meg, így a tv2.hu mellett a nemrégiben elindított myvideo.hu és a tenyek.hu oldalak hirdetési felületeit is az online sales house értékesíti.

„A háromképernyős modell professzionális megvalósítása érdekében úgy döntöttünk, hogy a házon belüli erőforrásainkat a digitális média felületek lehetőségeinek kiaknázására és azoknak a Brandcare megoldásokkal való összehangolására összpontosítjuk, a hagyományos online megjelenések értékesítését pedig a kiváló referenciával rendelkező Adaptive Media-ra bízzuk.” – indokolta a döntést Fekete Attila, a TV2 Digitális Média igazgatója.

Ahogy azt korábban megírtuk az Adaptive legutóbb a Sztárbutik.hu és a Trendz.hu oldalakkal bővítette értékesítési portfólióját, amelyben többek között Hírszerző, a Port.hu és a Kreatív Online is szerepel.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

A cég áprilisban hozza ki a Pepsi Cafét, kétszer annyi koffeinnel.

Mikor kell igazán beindítani a hájpot? Saját közösségi csatornákra érdemes koncentrálni, vagy jobb, ha más oldalakon indul be beszélgetés a filmről?

Az emberi sokszínűség áll a karácsonyi reklám középpontjában.

Az ügynökség a klasszikus kékben is meglátta a potenciált.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés