hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az Adaptive árulja a Tv2-t

Novembertől az Adaptive Media értékesíti TV2 internet és teletext felületeit. A csatorna az online portfolió bővülésével és az ehhez kapcsolódó új feladatok megnövekedett mennyiségével indokolta a döntést.
hirdetés

A TV2 internet és teletext felületeinek értékesítésével a csatorna az Adaptive Media-t bízta meg, így a tv2.hu mellett a nemrégiben elindított myvideo.hu és a tenyek.hu oldalak hirdetési felületeit is az online sales house értékesíti.

„A háromképernyős modell professzionális megvalósítása érdekében úgy döntöttünk, hogy a házon belüli erőforrásainkat a digitális média felületek lehetőségeinek kiaknázására és azoknak a Brandcare megoldásokkal való összehangolására összpontosítjuk, a hagyományos online megjelenések értékesítését pedig a kiváló referenciával rendelkező Adaptive Media-ra bízzuk.” – indokolta a döntést Fekete Attila, a TV2 Digitális Média igazgatója.

Ahogy azt korábban megírtuk az Adaptive legutóbb a Sztárbutik.hu és a Trendz.hu oldalakkal bővítette értékesítési portfólióját, amelyben többek között Hírszerző, a Port.hu és a Kreatív Online is szerepel.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A Google, a Design Terminal és a IVSZ támogatásával 2020-ban létrejött szervezet már várja a hazai vállalkozások válaszait.

Az Egyesült Királyságban pedig már több időt töltenek el a videós platformon a userek, mint a Facebookon.

A TheHut.com Ltd. ezen kívül valótlan, vásárlásra sürgető üzenetekkel is borzolta a GVH idegeit.

Szinkronszínészként és csatornák hangjaként is sokat lehetett hallani, a legutóbbi időkben a Retro Rádió, az AMC és a Best FM hivatalos hangja volt.

A cég ügyfelei számára is elérhetők a videós platform hirdetési felületei.

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

hirdetés
hirdetés