hirdetés
hirdetés
hirdetés

Axel Springer - új hirdetési igazgató

Új hirdetési igazgatót neveztek ki az Axel Springernél.
hirdetés

Nyugdíjba vonul 2007 január 1-jével Körmendi Csaba, az Axel Springer Budapest és az Axel Springer Magyarország hirdetési igazgatója. A szakember utódjának Lengyel András hirdetési igazgató-helyettest nevezték ki a kiadónál.

Körmendi Csaba 1993 és 1998 között az Axel Springer Magyarország hirdetési vezetője volt, ezt követően pedig 2006-ig az Axel Springer Budapest és az Axel Springer Magyarország hirdetési igazgatója lett. Nyugdíjba vonulását saját maga kezdeményezte, de az üzleti év még az irányítása alatt folytatódik. Körmendi Csaba szeptember 1-től tanácsadóként dolgozik tovább az Axel Springernél, de szakértelmére 2007 január 1-i nyugdíjba vonulása után is számítanak.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Hozzászólások (1 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
Saját kérésére... Hihihihihihih!!!!
Meg érdemei elismerése mellett, más fontos beosztásba helyezést, stb... :)))))
Ez állat, nagyon tetszik és nagyon örülök neki!

A világhírű modell és hazai influencerek egyszerre küldik a fotóikat az sztratoszférába, hogy a Samsung űrszelfit csináljon nekik.

Ráadásul pont a sorozat 30. horrorkiadásában, a 666. epizódban.

Az UNICEF és az ACG plakátokkal hívja fel a figyelmet az alapjogokra, amelyek minden gyermeket megilletnek szerte a világon.

Így tiltakoznak az újságírói jogok korlátozása ellen.

Ez üzeni a Deutsche Telekom új kampánya, ami csak félig vicc.

hirdetés

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről, az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

A GyártásTrend ősszel folytatja országjáró Roadshow-ját, amelynek keretében a gyártó cégek használható tudást kapnak a digitalizációs ipar 4.0 megoldásokról.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

hirdetés