hirdetés
hirdetés
hirdetés

Axel Springer - új hirdetési igazgató

Új hirdetési igazgatót neveztek ki az Axel Springernél.
hirdetés

Nyugdíjba vonul 2007 január 1-jével Körmendi Csaba, az Axel Springer Budapest és az Axel Springer Magyarország hirdetési igazgatója. A szakember utódjának Lengyel András hirdetési igazgató-helyettest nevezték ki a kiadónál.

Körmendi Csaba 1993 és 1998 között az Axel Springer Magyarország hirdetési vezetője volt, ezt követően pedig 2006-ig az Axel Springer Budapest és az Axel Springer Magyarország hirdetési igazgatója lett. Nyugdíjba vonulását saját maga kezdeményezte, de az üzleti év még az irányítása alatt folytatódik. Körmendi Csaba szeptember 1-től tanácsadóként dolgozik tovább az Axel Springernél, de szakértelmére 2007 január 1-i nyugdíjba vonulása után is számítanak.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Hozzászólások (1 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
Saját kérésére... Hihihihihihih!!!!
Meg érdemei elismerése mellett, más fontos beosztásba helyezést, stb... :)))))
Ez állat, nagyon tetszik és nagyon örülök neki!

A lap cikke szerint az Indamedia vezetése az Index és az MTVA közötti konfliktus után dönthetett a visszavásárlásról.

A testület szerint a Klubrádió műsora sem volt gyűlöletkeltő.

Indulhat a könyvespolcok ismerkedése. A Libri kampánybejelentőjét olvashatjátok.

Twitteren őrjöng, kamunak tartja a klímaváltozást, és mindenkit utál, de főleg a postát. Ismerős? 

A kötet szerzője a zwoelf digital tulajdonosa, Serfőző Péter.

hirdetés

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Meghosszabbított nevezési határidő: 2020. november 27.

A HR és a vezetés szerves része, hogy értsük a munkavállalóban végbemenő folyamatokat. Webináriumunkon azok a szolgáltatók mutatják be gyakorlati megoldásaikat, akik egy szervezet emberi működésével kapcsolatos kérdésekre adnak válaszokat. HR-eseknek ingyenes!

Felfrissített kategóriarendszerrel a Kreatív digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye 2020-ban! Célunk megtalálni a legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és online megoldásokat a magyar piacról idén is!

hirdetés