hirdetés
hirdetés
hirdetés

Avon - új stratégia

A kozmetikumokat gyártó amerikai Avon Products Inc. a szupermarketekben is megjelenik áruival. A cég eddig kizárólag közvetlen eladással, ügynökök révén értékesítetette termékeit.
hirdetés
Kapcsolódó cikkek

Avon - új stratégia

[2000.10.16. 11:54]

A kozmetikumokat gyártó amerikai Avon Products Inc. a szupermarketekben is megjelenik áruival. A cég eddig kizárólag közvetlen eladással, ügynökök révén értékesítetette termékeit.

A vállalat azért szánta el magát erre a döntő lépésre, mert az ügynökhálózati értékesítés nem a terveknek megfelelően fejlődött, és az internetes kereskedés megjelenésével még inkább háttérbe szorulhat. A világ hatodik legnagyobb kozmetikai szereket gyártó cége az új stratégiát az USA-ban jövő év második felében vezeti be, de a tervek szerint 2002-ben már más országokban is megpróbálkozna a termékek bolti eladásával. Az Avon Magyarországon még előreláthatóan öt évig nem tervezi a kozmetikai cikkek kiskereskedelmi forgalmazását - mondta az Avon Hungary nevében Simon Virág PR specialist. A jól működő ügynökhálózat utána is megmarad, annál is inkább, mert az általuk kínált cikkek nem kerülnek az áruházakba.

A két értékesítési forma közti konkurencia elkerülésére külön termékcsaládot dobnak piacra. A fiatalok számára gyártott új kozmetikumokat csak a szupermarketekben árulják majd. A boltokban kapható Avon kozmetikumok drágábbak is lesznek, mint az ügynökök által kínáltak. Az Avon itthon a női lapokban, citylightokon és a televízióban népszerűsíti termékeit, a kampányokat eddig a DMB&B készítette. A cég a napokban ír alá szerződést egy másik reklámügynökséggel, amely az Avon termékek következő reklámkampányának lebonyolítását végzi majd.
(Forrás: HVG, Kreatív Online)

hirdetés

kapcsolódó linkek

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az írországi boltokban csütörtökön 18-20 óra között lejjebb csavarják a fényeket és lehalkítják a zenét és a kódleolvasó csipogását is.

A fesztivál helyszínein, turisztikai csomópontokon és hotelekben kapható.

Az RTL Magyarország szavazásra buzdító sorozatában betegsége óta először szólalt meg a színész. 

Az okos hangszóró, a HomePod nagyon beindítja a táncos FKA twigs fantáziáját. 

Nyolc plusz egy kategóriában, április 16-ig lehet szavazni a női magazin elismerésére. 

hirdetés

Post-iteken túl: jobb működés, üzleti eredmények, innováció. Service design workshop a DDB szakmai támogatásával április 6-án

Ismét keressük az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait! A verseny shortlistesei és nyertesei pontszerzők a Kreatív PR Toplistán! Nevezési határidő: 2018.04.06.

Ismét saleskonferencia április 12-én az Üzlet&Pszichológia és a Kreatív szervezésében.

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Április 20. 09:00

Kétnapos konferencia az FMCG és a kereskedelmi szakma legégetőbb problémáiról és kérdéseiről április 26-27-én.

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

hirdetés
hirdetés