hirdetés
hirdetés
hirdetés

Avon - színésznőt váltott

Salma Hayek után Reese Witherspoon színésznővel kötött együttműködést az Avon Products. A színésznő nemcsak a hirdetéseken, honlapon és katalógusokban tűnik fel, hanem a vállalat első globális nagyköveteként részt vesz az Avon Alapítvány programjaiban is.
hirdetés
Az Avon először nevezett ki globális nagykövetet, a tisztségre Reese Witherspoon Oscar-díjas színésznőt kérték fel, aki az amerikai Avon Alapítványnál is helyet kapott, tiszteletbeli elnökként. A színésznő részt vesz a mellrák és a családon belüli erőszak elleni programokban, valamint ő lesz az Avon termékek nagykövete és a Tanácsadónők szóvivője.

“Ez az első alkalom, hogy egy híresség nemcsak szépségét adja az Avon márkához, hanem az üzleti életünk mindhárom területét - jótékonysági munkánkat, termékeinket, és Tanácsadónőinket - képviseli” - mondta Geralyn R. Breig, az Avon Products nemzetközi marketing elnök-igazgatója.

Reese Witherspoon előtt az Avon arca Salma Hayek színésznő volt.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az írországi boltokban csütörtökön 18-20 óra között lejjebb csavarják a fényeket és lehalkítják a zenét és a kódleolvasó csipogását is.

A fesztivál helyszínein, turisztikai csomópontokon és hotelekben kapható.

Az RTL Magyarország szavazásra buzdító sorozatában betegsége óta először szólalt meg a színész. 

Az okos hangszóró, a HomePod nagyon beindítja a táncos FKA twigs fantáziáját. 

Nyolc plusz egy kategóriában, április 16-ig lehet szavazni a női magazin elismerésére. 

hirdetés

Post-iteken túl: jobb működés, üzleti eredmények, innováció. Service design workshop a DDB szakmai támogatásával április 6-án

Ismét keressük az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait! A verseny shortlistesei és nyertesei pontszerzők a Kreatív PR Toplistán! Nevezési határidő: 2018.04.06.

Ismét saleskonferencia április 12-én az Üzlet&Pszichológia és a Kreatív szervezésében.

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Április 20. 09:00

Kétnapos konferencia az FMCG és a kereskedelmi szakma legégetőbb problémáiról és kérdéseiről április 26-27-én.

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

hirdetés
hirdetés