hirdetés
hirdetés
hirdetés

Avon - prémium terméket is árul

Christian Lacroix kreált női és férfi illatot az Avonnak, amely először bővíti prémium termékkel kínálatát. Az ősszel debütáló parfümöket ATL- és pr-kampány népszerűsíti, ez utóbbi feladatokra a Publicis Consultants kapott megbízást.
hirdetés
Christian Lacroix most először készített parfümöket az Avonnak, amely ősszel vezeti be a francia divattervező neve alatt futó Rouge és Noir nevű kozmetikumokat. Az Avon egy sajtótájékoztatón mutatta be a két Lacroix-illatot. A szervezést az Avon házon belül intézte a Publicis Consultants segítségével. Az ügynökség a pr-feladatokra kapott project alapon megbízást.

Mint megtudtuk: a termékek bevezetését szeptember 10-től négyhetes kampánnyal támogatja a társaság. A televíziós szpotok a New York-i kreatívok adaptációi, és ugyancsak nemzetközileg használt hirdetések láthatóak majd a sajtóban is.

Mint megtudtuk: ennek az Avon-kampánynak nem lesz reklámarca, ehhez Christian Lacroix ragaszkodott.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az írországi boltokban csütörtökön 18-20 óra között lejjebb csavarják a fényeket és lehalkítják a zenét és a kódleolvasó csipogását is.

A fesztivál helyszínein, turisztikai csomópontokon és hotelekben kapható.

Az RTL Magyarország szavazásra buzdító sorozatában betegsége óta először szólalt meg a színész. 

Az okos hangszóró, a HomePod nagyon beindítja a táncos FKA twigs fantáziáját. 

Nyolc plusz egy kategóriában, április 16-ig lehet szavazni a női magazin elismerésére. 

hirdetés

Post-iteken túl: jobb működés, üzleti eredmények, innováció. Service design workshop a DDB szakmai támogatásával április 6-án

Ismét keressük az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait! A verseny shortlistesei és nyertesei pontszerzők a Kreatív PR Toplistán! Nevezési határidő: 2018.04.06.

Ismét saleskonferencia április 12-én az Üzlet&Pszichológia és a Kreatív szervezésében.

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Április 20. 09:00

Kétnapos konferencia az FMCG és a kereskedelmi szakma legégetőbb problémáiról és kérdéseiről április 26-27-én.

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

hirdetés
hirdetés