hirdetés
hirdetés
hirdetés

Avon - Patrick Dempsey-vel szerződött

Az Avon új férfi illatot vezet be, amelynek népszerűsítésére a Grace Klinika sorozat egyik szereplőjét, Patrick Dempsey-t kérték fel. A kozmetikai cég ősszel mutatja be az új parfümöt, a nemzetközi bevezetést jövőre tervezik.
hirdetés
Az Avon Patrick Dempsey hollywoodi színésszel kötött megállapodást. A Grace Klinika sorozatban a Dr. Derek Shepherdet alakító színész egy új parfümhöz adja az arcát. Az általa népszerűsített illatot ősszel mutatják be az Egyesült Államokban, míg a nemzetközi bevezetést 2009-re tervezik.

Érdekesség, hogy nem Patrick az első a Dempsey családban, aki együttműködik az Avonnal, hiszen a színész felesége, Jillian két éve az Avon nemzetközi sminkmestere.

Patrick Dempsey a színészet mellett fontos társadalmi kérdésekkel is foglalkozik: nemrég nyitotta meg a Patrick Dempsey Központot rákbetegek számára szülővárosában, a Maine állambeli Lewistonban. Ez az elkötelezettsége összekapcsolódik az Avonnal, hiszen a vállalat részt vesz az emlőrák elleni küzdelemben.

Mint arról a Kreatív Online beszámolt, a kozmetikai cég a női vonalán tavaly váltotta le Salma Hayek színésznőt Reese Witherspoonra, aki nemcsak a hirdetéseken, honlapon és katalógusokban tűnik fel, hanem a vállalat első globális nagyköveteként részt vesz az Avon Alapítvány programjaiban is.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az írországi boltokban csütörtökön 18-20 óra között lejjebb csavarják a fényeket és lehalkítják a zenét és a kódleolvasó csipogását is.

A fesztivál helyszínein, turisztikai csomópontokon és hotelekben kapható.

Az RTL Magyarország szavazásra buzdító sorozatában betegsége óta először szólalt meg a színész. 

Az okos hangszóró, a HomePod nagyon beindítja a táncos FKA twigs fantáziáját. 

Nyolc plusz egy kategóriában, április 16-ig lehet szavazni a női magazin elismerésére. 

hirdetés

Post-iteken túl: jobb működés, üzleti eredmények, innováció. Service design workshop a DDB szakmai támogatásával április 6-án

Ismét keressük az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait! A verseny shortlistesei és nyertesei pontszerzők a Kreatív PR Toplistán! Nevezési határidő: 2018.04.06.

Ismét saleskonferencia április 12-én az Üzlet&Pszichológia és a Kreatív szervezésében.

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Április 20. 09:00

Kétnapos konferencia az FMCG és a kereskedelmi szakma legégetőbb problémáiról és kérdéseiről április 26-27-én.

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

hirdetés
hirdetés