hirdetés
hirdetés
hirdetés

Gundel Takács új műsorával és Netflix-sorozattal indul az ősz a Viasat csatornákon

Különkiadással jelentkezik a Feleségek luxuskivitelben, és visszatér a Top Gear is a csatornára.

hirdetés

Korábban már kiderült, hogy Gundel Takács Gábor a Viasat3-on vezet majd újra kvízműsort, most már azt is tudni lehet, hogy a KérdezŐ címre hallgató vetélkedő 6 héten át minden hétköznap 20:00-tól lesz látható a csatornán.

A műsorban azonban nem Gundel Takács, hanem civilek tesznek fel kérdéseket a játékosaknak. A párbajból győztesként kikerülő játékospár ezután már ismert emberek, például Ónodi Eszter, Hajós András, Rúzsa Magdi vagy éppen Scherer Péter kérdéseinek megválaszolása után nyerhet akár 10 millió forintot is nyerhet.

 A Feleségek luxuskivitelben egy különkiadással tér vissza a csatornára Vasvári Vivien és vőlegénye, Fecsó, a műsor megosztó párjának esküvőjének alkalmából. A Lagzi luxuskivitelbent augusztus 27-én 21:00 órakor mutatja be a Viasat3.

A Viasat6 is számos sorozatpremierrel készül

  • Hétfőnként 22 órától országos premierként dupla részekkel jön a Helix című sorozat, a Syfy saját gyártása.
  • Augusztus 28-án a 22 órás sávban mutatják be a Netflix sci-fi szériájájátm a minden kedden dupla epizódokkal jelentkező Idővonalat (Travelers).
  • Augusztus 29-től minden szerdán 22 órától dupla részt vetítenek A holnap legendái (Legends of Tomorrow) harmadik évadából.
  • Csütörtök esténként pedig az Amerikai istenek (American Gods) epizódjai is kettesével mutatkoznak be a csatornán. A Magyarországon most először látható széria Neil Gaiman regényéből készült.

 A VIASAT6-on vasárnap délelőttönként Magyarországon még nem látott részeket vetít a Viasat6 a Top Gearből.

Emellett folytatódik az animációs sorozatok sávja: hétköznap délután 15:30-tól a YU-GI-OH! 5D és a Dragon Ball Super dupla epizódokkal, majd A Simpson család (The Simpsons) következik. A hét minden napján 4 részes maratonnal folytatódik 18 órától a Két pasi – meg egy kicsi (Two and a Half Men), az Agymenők rajongói pedig hétköznaponként 20 órától az első részektől eleveníthetik fel a sorozat epizódjait.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Selectivv Mobile a keresleti oldalnak nyújt programmatic-megoldásokat.

Az első két, már megjelent részben a Sufni és a Barber Shop tulajdonosai mesélnek.

Az Otto webshopnak készült egy kissé nyugtalanító képi világú reklám.

Az ugytudjuk.hu-t kiadó céget az LMP-s képviselő és korábban a Nyugat.hu-nál dolgozó újságírok alapították.

Viccesen nihilista reklámok a Burrow márkától.

hirdetés
hirdetés

FMCG Trafik Workshop, avagy hogyan adj el többet FMCG márkádból a Nemzeti Dohányboltokban? Az Élelmiszer és a Tobacco magazin közös rendezvénye az FMCG szektor számára augusztus 29-én.

Az Élelmiszer az FMCG szektor meghatározó szaklapja új versenyt indít. A verseny célja, hogy megtaláljuk a hazai piac legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeit. Nevezési határidő: augusztus 31.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a Pr Toplistán! Nevezési határidő: augusztus 31.

Business to business kommunikációs verseny, melyre az elmúlt év legjobb B2B kommunikációs megoldásaival jelentkezhetnek ügynökségek, a megbízói oldal képviselői, szolgáltatók és médiumok. Nevezési határidő:09.07.

Workshop Content+Marketing Award kiemelkedő kampányainak bemutatására szeptember 12-én.

A verseny célja, hogy megtaláljuk és díjazzuk a legszebben tervezett és kivitelezett médiatermékeket Magyarországon. Kiemelt kategória 2018-ban: Televízió Nevezési határidő: szeptember 14.

Ismét HR konferencia: ez alkalommal a kékgalléros kihívásokat vesszük górcső alá. Save the date: szeptember 20.

Tervezzük meg együtt a munkavállalód élményét! Időpont: szeptember 28.

Gyógyszerkommunikációs konferencia - Future Pharma október 2-án.

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 5.

Coaching eszközök a gyakorlatban hr-eseknek, coaching szemléletű vezetőknek és coachoknak. Időpont: október 11., 09.00 - 16.00

Részletes program hamarosan! 2018. november 15.