hirdetés
hirdetés
hirdetés

Átrendeződés a Blog.hu vezetésében

Barczi Imre fejlesztési vezető távozása után a Blog.hu másik meghatározó személyisége, az eddig tartalmi és menedzseri feladatokat ellátó Szily László pozíciója is megváltozott.

hirdetés

A Blog.hu „blogminiszteri” pozíciójának becézett, szerkesztői és menedzseri feladatokat egyaránt magába foglaló munkakört cserélte le Szily László az Index politika rovatára, ahol szerkesztői posztot tölt be ezentúl. Mellette a Blog.hu szerkesztői posztját továbbra is megtartja, azaz felel a tartalomért, az Index címlapján megjelenő blogajánlókért, illetve koncepciószinten előkészíti a tartalmat érintő fejlesztéseket.

A menedzseri feladatokat, azaz a salesosztállyal és a fejlesztőkkel való kapcsolattartást, partneri együttműködéseket, valamint a marketinget Sára László veszi át, aki eddig is termékmenedzserként dolgozott a Blog.hu-nál, tudtuk meg Kardos Gábortól, az Indexet is tulajdonló Közép-Európai Média és Kiadó Zrt. üzletfejlesztési vezetőjétől.

Az augusztus elsejével távozott fejlesztési vezető és Blog.hu-alapító Barczi Imrét (interjúnkat lásd a Kreatív magazin jövő héten megjelenő számában!) is belülről pótolja a cég. Kardos külön kiemelte a Franciaországban élő Szász Péter nevét, aki már két éve dolgozik távmunkában tanácsadóként a vállalatnak, de Barczi távozásával mostantól sokkal nagyobb szerepet kap a koncepcióalkotásban.

Szászt a szélesebb közönség a Kispad blog szerzőjeként, illetve a Budapest Underground fotóblog készítőjeként is ismerheti.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

A Rakéta a Player Tech rovatából nőtte ki magát.

Új, karácsonyi tematikájú reklámfilmet készített a Springer&Jacoby a Provident Relax kölcsönéhez.

A Pernod Ricard zászlóshajó-termékének kommunikációs platformját a Greenroom adaptálja a magyar piacra.

A Tűzoltó utcai Gyermekgyógyászati Klinikának gyűjtenek életmentő berendezésre.

Egy cseh online szupermarket nemzetközi terjeszkedésének első állomása lesz.

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

A Prizma Kreatív PR Díj idei dajátadója - gyere, ünnepelj velünk!

hirdetés
hirdetés