hirdetés
hirdetés
hirdetés

Átalakult a Havas csoport struktúrája

2018. októberétől a Havas Creative és a Havas Media új, közös irodában, a globális Havas Village koncepció szerint dolgozik együtt – tájékoztatta a kreatívot az ügynökségi csoport. Ennek folyományaként átalakult a management struktúrája is.

hirdetés

„Az új Havas Village egy nemzetközi mintára készült konzultációs központ, ahol a különböző csapatok gördülékenyen tudnak együttműködni, és az ügyfelek adott igényeinek megfelelő teljeskörű kommunikációs tanácsadást, tervezést és kivitelezést végeznek" - olvasható a Havas közleményében.

Az összeköltözéssel a management struktúrája is átalakult. A cégcsoportot két szakember vezeti: Faludi Péter, aki a Havas Media ügyvezető igazgatójaként (Czagler Zsuzsanna távozását követően) már két éve dolgozik az ügynökségnél, illetve Csurgó Balázs, aki 2003 óta tagja a Havas Creative csapatának és a változást követően szintén ügyvezetői pozícióban segíti az ügynökség munkáját. Piller Sándor, a Havas Creative korábbi vezetője regionális pénzügyi feladatokat kapott Alberto Canteli-től, a Havas Csoport Magyarországért is felelős regionális igazgatójától.

Vajda Csaba, Faludi Péter, Somoskői Barbara, Csurgó Balázs (b-j)

Vajda Csaba, a Havas Media pénzügyi igazgatója (CFO) immár a teljes cégcsoport CFO-jaként folytatja a munkát. Somoskői Barbara, a Havas Media front office vezetője a teljes cégcsoport stratégiai és üzletszerzési igazgatójaként dolgozik tovább.

„A média-kreatív összeköltözés új energiát, új lendületet adott az egész cégnek, amelynek az előnyeit nemcsak az ügyfelek, hanem minden egyes kollégánk is érezheti. Olyan formában dolgoznak együtt a csapatok, amely korábban elképzelhetetlen lett volna, és ezáltal lényegesen gyorsabban és rugalmasabban tudunk reagálni az összes felmerülő kihívásra” – mondta Csurgó Balázs. Faludi Péter ehhez azt tette hozzá: „új megközelítésünk üzleti sikert is aratott, hiszen ennek köszönhetően több új ügyfellel gazdagodott a portfóliónk”. 

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

 A Televíziós Film Mecenatúra az NMHH önálló szervezeti egységeként működik majd. 

AZ RTL Klub után a TV2-n újrainduló műsort Gundel Takács Gábor vezeti majd.

A csapat által kiadott Balaton Élménykalauzt egy országos ingyenes, kuponokat is tartalmazó magazin követi decembertől.

A félórás művelet 2018 óta már nem kötelező, ezért kell felhívni a fontosságára a figyelmet.

Lengyel Tamás a munkatársak „kórusának” kíséretében tolja.

hirdetés
hirdetés

A HRKOMM Award 2018 nyertes pályázatainak bemutatása február 20-án. SAVE THE DATE!