hirdetés
hirdetés
hirdetés

Átadták az Év Bankkártyája 2009 díjait

Bank- és hitelkártya dizájnpályázatot hirdetett a képzőművészeti egyetem és az iparművészek szövetsége. Nyolc bank húsz bankkártyával nevezett, négy kategóriában hirdettek eredményt.
hirdetés

A Magyar Képzőművészeti Egyetem (MKE) és a Magyar Képzőművészek és Iparművészek Szövetsége (MKISZ) harmadik alkalommal hirdette meg az Év bankkártyája elnevezésű pályázatot a forgalomban lévő sorozatgyártású bank- és hitelkártya dizájn témában.  A versenyen négy kategóriában, nyolc bank húsz bankkártyája vett részt.

A MKE honlapja szerint a megmérettetés célja az ízlésformálás, vagyis serkenteni szeretnék a kereskedelmi bankok közötti versenyt annak érdekében, hogy minél artisztikusabb kártya-dizájnnal jelenjenek meg.

A fődíjat végül az OTP Bank nyerte el a MasterCard – "Green" kártyával, az Év lakossági bankkártyája a Budapest Bank Mastercard Főgáz kártyája, az Év prémium bankkártyája pedig az FHB Bank MasterCard Gold Betéti kártyája lett. Az Év bankártya sorozatának járó elismerést az OTP Cafeteria – Mastercard Green – Maestro PayPass hármasa kapta.

A zsűri elnöke Molnár Kálmán grafikusművész, egyetemi tanár, a bírálóbizottság további tagjai Felsmann Tamás, Gyárfás Tamás és Sára Ernő grafikusművészek voltak.

A pályázat díjazottjai három éven keresztül jogosultak használni "Az év bankkártyája 2009" logóját külső és belső vállalati kommunikációjukban.

Az év bankkártyája 2009
Az év bankkártyája 2009

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Érdemes megvárni, amíg a szétrobbanó báránylufik is megérkeznek a buliba.

Jávor Benedek, a Klubrádió és a Mérték Médiaelemző Műhely közösen adták be a panaszt.

A lap egyik új hirdetése a mianmari népirtás felderítésére épül.

Tarjányi Péter és Murányi András egykori hírigazgató szerint a 444 cikke csúsztat a lapnál történtekről.

Igazán nem szép tőlük, mert előtte eladtak neki egy taliga Whoppert egy fogadásra.

hirdetés

Díjátadó: január 30., kapunyitás: 19.00 Vedd meg a jegyed a bulira!

2018 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2018-as Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2019. február 5.

A leghasznosabb, leginspirálóbb people management tartalmak február 13-án, hogy a 2019-es éved még sikeresebb legyen!

A HRKOMM Award 2018 nyertes pályázatainak bemutatása február 20-án.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 22.

Február 28-án a gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést a Facebookon és az Instagramon.

hirdetés
hirdetés