hirdetés
hirdetés
hirdetés

Átadták az Év Bankkártyája 2009 díjait

Bank- és hitelkártya dizájnpályázatot hirdetett a képzőművészeti egyetem és az iparművészek szövetsége. Nyolc bank húsz bankkártyával nevezett, négy kategóriában hirdettek eredményt.
hirdetés

A Magyar Képzőművészeti Egyetem (MKE) és a Magyar Képzőművészek és Iparművészek Szövetsége (MKISZ) harmadik alkalommal hirdette meg az Év bankkártyája elnevezésű pályázatot a forgalomban lévő sorozatgyártású bank- és hitelkártya dizájn témában.  A versenyen négy kategóriában, nyolc bank húsz bankkártyája vett részt.

A MKE honlapja szerint a megmérettetés célja az ízlésformálás, vagyis serkenteni szeretnék a kereskedelmi bankok közötti versenyt annak érdekében, hogy minél artisztikusabb kártya-dizájnnal jelenjenek meg.

A fődíjat végül az OTP Bank nyerte el a MasterCard – "Green" kártyával, az Év lakossági bankkártyája a Budapest Bank Mastercard Főgáz kártyája, az Év prémium bankkártyája pedig az FHB Bank MasterCard Gold Betéti kártyája lett. Az Év bankártya sorozatának járó elismerést az OTP Cafeteria – Mastercard Green – Maestro PayPass hármasa kapta.

A zsűri elnöke Molnár Kálmán grafikusművész, egyetemi tanár, a bírálóbizottság további tagjai Felsmann Tamás, Gyárfás Tamás és Sára Ernő grafikusművészek voltak.

A pályázat díjazottjai három éven keresztül jogosultak használni "Az év bankkártyája 2009" logóját külső és belső vállalati kommunikációjukban.

Az év bankkártyája 2009
Az év bankkártyája 2009

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az írországi boltokban csütörtökön 18-20 óra között lejjebb csavarják a fényeket és lehalkítják a zenét és a kódleolvasó csipogását is.

A fesztivál helyszínein, turisztikai csomópontokon és hotelekben kapható.

Az RTL Magyarország szavazásra buzdító sorozatában betegsége óta először szólalt meg a színész. 

Az okos hangszóró, a HomePod nagyon beindítja a táncos FKA twigs fantáziáját. 

Nyolc plusz egy kategóriában, április 16-ig lehet szavazni a női magazin elismerésére. 

hirdetés

Post-iteken túl: jobb működés, üzleti eredmények, innováció. Service design workshop a DDB szakmai támogatásával április 6-án

Ismét keressük az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait! A verseny shortlistesei és nyertesei pontszerzők a Kreatív PR Toplistán! Nevezési határidő: 2018.04.06.

Ismét saleskonferencia április 12-én az Üzlet&Pszichológia és a Kreatív szervezésében.

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Április 20. 09:00

Kétnapos konferencia az FMCG és a kereskedelmi szakma legégetőbb problémáiról és kérdéseiről április 26-27-én.

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

hirdetés
hirdetés