hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hevesi László immár társtulajdonos az Artvertising Groupban

A kreatívigazgató Nagy Gergely mellett lesz tulajdonosa az ügynökségnek.

hirdetés

Hevesi László kreatívigazgató szeptembertől társtulajdonosa az idén 10 éves Artvertising Groupnak. Nagy Gergely, az Artvertising Group alapító tulajdonosa „egy sokféle területhez értő társat keresett, aki nemcsak kreatív vezető képességei, de személyisége alapján is tökéletesen passzol a csapathoz.”

„Jól érezzük magunkat együtt emberileg és szakmailag is, és ez Laci vidáman vibráló, mégis nyugalmat és biztonságot átározottságával együtt nagyon jó hatással van a napi munka hangulatára, minőségére és az egész csapatra.”

„Nagyon tudatos és jól átgondolt közös döntés eredménye, hogy együtt folytatjuk Gergővel. Benne mind cégvezetőként, mind emberileg megvan az, ami nekem kell ahhoz, hogy a társaként egy hatékonya működő rendszerben ki tudjak teljesedni a kreatív irányításban. Már most sok izgalmas közös sikersztorit tudhatunk magunkénak, és ez még csak a közös életünk első pár hónapja” – mondta el Hevesi László.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Három csatornájukon indul reklámértékesítés 2020-tól.

A kisfia születése miatt egy időre búcsúzó Krug Emília helyét két műsorvezető veszi át.

„Ne várj 72 órát!” címmel kampány indult az eltűnt gyerekek mielőbbi megkerüléséért.

Most fontosabb feladata lesz a magazin szerkesztőségének az év elején.

Egyelőre Magyarországon még nem, de 5 nyugati piacon már élesedik az új streamingfelület.

hirdetés

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 10.

A Prizma Kreatív PR Díj idei dajátadója - gyere, ünnepelj velünk!

hirdetés
hirdetés