hirdetés
hirdetés
hirdetés

Arc, T-Mobile - Oszlopos Simeon az 56-osok terén

A nyolcadik Arc-kiállítás keretében Szanti Tamás - alias Atom Santi - három hetet tölt el az 56-osok terén felállított oszlop tetején egy üveggömbbe zárva. Ezalatt a közönség a T-Mobile által biztosított mobil internetes kapcsolaton keresztül léphet interakcióba az újkori aszkétával.
hirdetés
Az „Élni és túlélni Magyarországon” szlogennek megfelelően az 56-osok terén látható kiállítás alatt Szanti Tamás a helyszínen, egy performansz részeként fogja elkészíteni pályaművét, egy videofilmet. Szanti Tamás három hetet tölt  majd el a téren felállított oszlop tetején elhelyezett üveggömb lakójaként.

A projekt egy lényeges pontban eltér Oszlopos Simeon egykori aszketikus gyakorlatától, mivel célja nem a világtól való elvonulás, hanem a mobil és online kapcsolatteremtés, amelynek eszköze a T-Mobile által biztosított mobilinternet-elérés lesz.

A felhasználók e-mailt, képeket, zenét és videót is küldhetnek számára, és ebből az anyagból Szanti Tamás tervei szerint minden este szerkesztett, tartalmat tesz majd közzé a blogján.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

a hazai influencer marketing piac működését és fejlődését szeretnék ezzel is elősegíteni.

Tom Goodwin magánemberként posztolt a Twitterre.

Kasnyik Márton családi okok miatt adja át a stafétát, de marad a lapnál.

A Spektrum logója is megváltozott: eltűnt a régóta használt legyezőforma.

A szeptember 15-17. között megrendezett fesztivál streamjeit ingyenesen lehet majd követni.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Ünnepélyes online eredményhirdetésünket videóba ágyazva sugározzuk az evgyara.hu oldalon. Írja fel a naptárjába és drukkolja végig velünk az online közvetítést!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés