hirdetés
hirdetés
hirdetés

Arc, T-Mobile - Oszlopos Simeon az 56-osok terén

A nyolcadik Arc-kiállítás keretében Szanti Tamás - alias Atom Santi - három hetet tölt el az 56-osok terén felállított oszlop tetején egy üveggömbbe zárva. Ezalatt a közönség a T-Mobile által biztosított mobil internetes kapcsolaton keresztül léphet interakcióba az újkori aszkétával.
hirdetés
Az „Élni és túlélni Magyarországon” szlogennek megfelelően az 56-osok terén látható kiállítás alatt Szanti Tamás a helyszínen, egy performansz részeként fogja elkészíteni pályaművét, egy videofilmet. Szanti Tamás három hetet tölt  majd el a téren felállított oszlop tetején elhelyezett üveggömb lakójaként.

A projekt egy lényeges pontban eltér Oszlopos Simeon egykori aszketikus gyakorlatától, mivel célja nem a világtól való elvonulás, hanem a mobil és online kapcsolatteremtés, amelynek eszköze a T-Mobile által biztosított mobilinternet-elérés lesz.

A felhasználók e-mailt, képeket, zenét és videót is küldhetnek számára, és ebből az anyagból Szanti Tamás tervei szerint minden este szerkesztett, tartalmat tesz majd közzé a blogján.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Arra buzdítják az étterembe járó közösséget, hogy fogjanak össze, és ételrendeléssel támogassák a vendéglátóhelyek fennmaradását.

A díjat a 2018-ban meggyilkolt szlovák újságíró, Jan Kuciak emlékére alapították. A zsűriben ott ül Věra Jourová, az Európai Bizottság alelnöke és Lech Wałęsa, Lengyelország volt elnöke és demokráciapárti aktivista is.

Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola arculati, kommunikációs stratégiai megújulását, sajtó- és social kommunikációját támogatja az ügynökség.

Nonprofit szervezetek és cégek is jelentkezhetnek, a határidő március 31.

A tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok hatékonyabb kiszűrése érdekében.

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

hirdetés
hirdetés