hirdetés
hirdetés
hirdetés

ARC - rendezvényszervezővel dolgozik

A pr-ügynökség váltás után rendezvényszervezőt is választott az Arc. Az óriásplakát-kiállítás megnyitójának szervezésére és a VIP-fogadás lebonyolítására a szervezők felkérés útján bíztak meg egy céget.
hirdetés
A Hazay-Decker (HD) kommunikációs ügynökséggel dolgozik együtt az ARC. A plakátkiállítás szervezői nem írtak ki tendert a rendezvényszervezői feladatokra, hanem felkérték az ügynökséget az együttműködésre.

Az ARC idén első alkalommal választott partnert az esemény szervezésére. A HD feladata az augusztus 30-i megnyitó megszervezésére és a VIP fogadásra terjed ki, valamint segédkezett a kiállítás szponzori megjelenéseinek kialakításában is.

Korábban írtunk arról, hogy az ARC az Issues után a Heart Communications-t bízta meg a pr-tevékenység mellett a kreatívok kidolgozásával.

A HD-hez kapcsolódó hír - értesült a Kreatív Online -, hogy az ügynökség nevet és arculatot vált, amelynek részleteiről hamarosan beszámolunk.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

A HP-nak rendezett videó a képernyőfüggőség helyett az ünnep megélésére buzdít.

What a time to be alive! – mondaná a művelt angol.

Legalábbis a Sainsbury’s karácsonyi reklámja szerint.

A „Klub élmény” második felvonását november 23-án, szombaton rendezik. Közben épülget szépen az Instagramjuk is.

Folytatódik a Magyar Turisztikai Ügynökség belföldi kampánysorozata.

Díjátadó: 19.11.26. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

A Prizma Kreatív PR Díj idei dajátadója - gyere, ünnepelj velünk!

hirdetés
hirdetés