hirdetés
hirdetés
hirdetés

ARC - rendezvényszervezővel dolgozik

A pr-ügynökség váltás után rendezvényszervezőt is választott az Arc. Az óriásplakát-kiállítás megnyitójának szervezésére és a VIP-fogadás lebonyolítására a szervezők felkérés útján bíztak meg egy céget.
hirdetés
A Hazay-Decker (HD) kommunikációs ügynökséggel dolgozik együtt az ARC. A plakátkiállítás szervezői nem írtak ki tendert a rendezvényszervezői feladatokra, hanem felkérték az ügynökséget az együttműködésre.

Az ARC idén első alkalommal választott partnert az esemény szervezésére. A HD feladata az augusztus 30-i megnyitó megszervezésére és a VIP fogadásra terjed ki, valamint segédkezett a kiállítás szponzori megjelenéseinek kialakításában is.

Korábban írtunk arról, hogy az ARC az Issues után a Heart Communications-t bízta meg a pr-tevékenység mellett a kreatívok kidolgozásával.

A HD-hez kapcsolódó hír - értesült a Kreatív Online -, hogy az ügynökség nevet és arculatot vált, amelynek részleteiről hamarosan beszámolunk.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A karantén alatt az emberek két dolgot szerettek csinálni, bőrt ápolni és kockulni, így aztán megszületett ez a furcsa fúzió.

Kárpáti Márton, az Index egyik volt főszerkesztő-helyettese alapított új médiacéget.

Augusztus 17-től kapható Szeged első független hírportáljának, a Szegeder.hu-nak az első nem online kiadványa. 

A provokatív ökológiai találkozót Nógrád megyében tartják.

Pais Mónika került a budapesti multifunkcionális kompetencia központ élére – írja közleményében az alkoholos italokat gyártó és forgalmazó vállalat.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés