hirdetés
hirdetés
hirdetés

Aranyat ért a Sabre Awardson a gémer nyugdíjasok-kampány

A Telekom és az Uniomedia közös alkotását ezen kívül az Arany Pengén és a European Excellence Awardon is arannyal díjazták.

hirdetés

Aranyérmet kapott Telekommunikáció kategóriában a Telekom Senior Gamer Klub kampánya a Sabre Awards EMEA-régiós (Európa, Közel-Kelet, Afrika) 2019 versenyén. A pr-versenyen idén hat magyar nevezés jutott döntőbe, köztük a Noguchi és Uniomedia két-két munkája, illetve a Republic és a Lounge is egy-egy kampánya. Más magyar díjazott nem volt a versenyen.

Az Uniomedia megoldása az Y-generáció és a nagyszüleik közötti technológiai (generációs) szakadékot volt hivatott áthidalni (bár a videókban nem millenialek, hanem leginkább kisgyerekek láthatók). A kampány korábban aranyat kapott a European Excellence Awardson, illetve múlt pénteken az Arany Pengén is.

„A digitális tünemények, amelyeket közösen hozunk létre, valódi értéket teremtenek, nagyon örülünk, hogy mindezt nemcsak Magyarországon, de a nemzetközi mezőnyben is elismerik. A Senior Gamer Klub ilyen példaértékű aktivitás volt” - mondta a Sabre Awards kapcsán Szabó Béla, a Magyar Telekom márkakommunikációs igazgatója.

Balatoni Zsófia, az Uniomedia társalapítója azt tette hozzá: „A Telekom küldetése, hogy mindenkit bekapcsoljon a digitalizációba, nem is lehet kérdés, hogy az időseket is. Ennek a megoldására szállítottunk egy valódi igényeken alapuló megoldást, amely a közösségépítés és az online játékok által segít az idősebb generációt bevonni a digitális világba."

A kampányhoz készült videók a közlemény állítása szerint a Telekom Facebook-csatornájának tavalyi, Instagram-oldalának minden idők legnézettebb tartalmai lettek. Ugyanakkor 2018-ban a Telekom Facebook-csatornáján a Most-generáció című videót 391 ezerszer nézték meg (ehhez még hozzájön a Telekom Senior Gamer Klub 118 ezres megtekntése, valamint még egy 60 ezer körüli video), ellenben a Verselj bácsikkal című videó 536 ezer, míg a Hányszor gondolsz a kedvesedre 634 ezer megtekintésnél jár.

UPDATE: A videók együttesen, össznézettségük alapján valóban a Telekom FB-oldalának legnézettebb videós tartalmai voltak: a hat video összesen 782 ezres össznézettséget produkált.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Nemrég még úgy tűnt, hogy a koronavírus nagy győztese a Corona lehet, azután, hogy a kezdeti pofonból felálltak.

Április 1-től az ügynökség látja el az energetikai vállalat külső és belső kommunikációját.

A koronavírus-járvány a tinimagazint is elérte.

A fesztivál szervezői már nem keresgélnek új dátumot, az eseményt jövőre rendezik meg legközelebb.

Műalkotásokat kell újraalkotni a lakásban található tárgyakból vagy családtagokból.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Milyen tapasztalatok vannak az egészségügyben a GDPR életbe lépése óta? Mit kellene tenni annak érdekében, hogy az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) használata megfeleljen az európai uniós szabályoknak? Hogyan lehetne ad

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Digitális automatizáció a marketingben: Mire való a chatbot és mikor érdemes használni? Milyen lehetőségek vannak vele a márkaépítésben? Mi a szerepe az ügyfélkapcsolatban? Mi a jó chatbot stratégia?

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! A Kreatív szaklap először szervezi meg a Best of Best.net & Lollipop workshopot, amelyen az ügynökségek bemutatják a két versenyen legeredményesebben szereplő kampányaikat.

A verseny célja, hogy egy olyan díjat indítson el az FMCG, és az ezzel a szegmenssel szorosan összefüggő Horeca-piac számára, amely felhívja a figyelmet az elmúlt év sikeres innovációira a fogyasztók, a kereskedelem, a vendéglátás és a szállodaipar területén. Nevezési határidő: június 3.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre!

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! ÚJ IDŐPONT HAMAROSAN!

hirdetés
hirdetés