hirdetés
hirdetés
hirdetés

Arany Penge - zajlik a zsűrizés

A napokban zajlik az Arany Penge Kreatív Fesztiválra beküldött munkák zsűrizése. A munkákat külön kategória-zsűrik helyett az egyes területeket képviselő bírálók együtt értékelik. A legtöbb nevezést online munkák kapták.

hirdetés

Május 5-8. között zajlik a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ) által szervezett Arany Penge Kreatív Fesztivál zsűrizése. Ahogy arról a Kreatív Online beszámolt, a versenyen eltörölték az ATL és BTL kategóriák közötti különbséget, ennek megfelelően a zsűrikben is egyszerre kapnak helyet a különböző területeket képviselő szakemberek.

A végső sorrendet kialakító zsűriben ATL területről Halász Gyula (ADCH), Spielmann Gábor (Ogilvy), Havasi Gábor (McCann-Erickson), BTL területről Vekkel László (HPS), Mannhardt András (Draft FCB), Urbán Zsolt (HD Group), médiaügynökségi részről Mondok Árpád (McMedia), online részről Kádár Tamás (Kirowski), szakújságíróként pedig Szigeti Péter, a Kreatív főszerkesztője vesz részt. A zsűri elnöke Tordai Péter, a Leo Burnett kreatívigazgatója. A rövidlistákról döntő zsűritagok között a főzsűri kreatívszakemberei mellett ügyfélkapcsolati vezetők, illetve a korábbi években nyertes ügyfelek is szerepelnek, a névsor itt letölthető.

A díjakat a május 29-ei gálán adják át. Összesen 212 munkát neveztek, a legtöbbet, 36-ot online területen. Az új indoor kategóriában 8-an, progresszív kategóriában 10-en pályáztak. A legtöbb munkával nevező ügynökségek rangsoráról a szervezők a Kreatív Online kérdésére későbbre ígértek tájékoztatást.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Fileok

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

What a time to be alive! – mondaná a művelt angol.

Legalábbis a Sainsbury’s karácsonyi reklámja szerint.

A „Klub élmény” második felvonását november 23-án, szombaton rendezik. Közben épülget szépen az Instagramjuk is.

Folytatódik a Magyar Turisztikai Ügynökség belföldi kampánysorozata.

Keretszerződést kötöttek a BBC Studiossal, most az Egy bolygó hét világa című sorozatot népszerűsítik.

Díjátadó: 19.11.26. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

A Prizma Kreatív PR Díj idei dajátadója - gyere, ünnepelj velünk!

hirdetés
hirdetés