hirdetés
hirdetés
hirdetés

Arany Penge - zajlik a zsűrizés

A napokban zajlik az Arany Penge Kreatív Fesztiválra beküldött munkák zsűrizése. A munkákat külön kategória-zsűrik helyett az egyes területeket képviselő bírálók együtt értékelik. A legtöbb nevezést online munkák kapták.

hirdetés

Május 5-8. között zajlik a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ) által szervezett Arany Penge Kreatív Fesztivál zsűrizése. Ahogy arról a Kreatív Online beszámolt, a versenyen eltörölték az ATL és BTL kategóriák közötti különbséget, ennek megfelelően a zsűrikben is egyszerre kapnak helyet a különböző területeket képviselő szakemberek.

A végső sorrendet kialakító zsűriben ATL területről Halász Gyula (ADCH), Spielmann Gábor (Ogilvy), Havasi Gábor (McCann-Erickson), BTL területről Vekkel László (HPS), Mannhardt András (Draft FCB), Urbán Zsolt (HD Group), médiaügynökségi részről Mondok Árpád (McMedia), online részről Kádár Tamás (Kirowski), szakújságíróként pedig Szigeti Péter, a Kreatív főszerkesztője vesz részt. A zsűri elnöke Tordai Péter, a Leo Burnett kreatívigazgatója. A rövidlistákról döntő zsűritagok között a főzsűri kreatívszakemberei mellett ügyfélkapcsolati vezetők, illetve a korábbi években nyertes ügyfelek is szerepelnek, a névsor itt letölthető.

A díjakat a május 29-ei gálán adják át. Összesen 212 munkát neveztek, a legtöbbet, 36-ot online területen. Az új indoor kategóriában 8-an, progresszív kategóriában 10-en pályáztak. A legtöbb munkával nevező ügynökségek rangsoráról a szervezők a Kreatív Online kérdésére későbbre ígértek tájékoztatást.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Fileok

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A koronavírus elleni vakcinák népszerűsítésére fordítják a Super Bowlra szánt reklámbüdzsét.

A felnőtteknek szóló közös alkotói pályázat Alkosd újra a világod! címmel vár síkban épített mozaikképeket. Jelentkezési határidő: február 28.

Az együttműködés 2018-ban indult, az ügynökség most ismét megnyerte a tendert.

Sanders csodás kesztyűivel fázik The Beatles-, Fleetwood Mac-, Arctic Monkeys-, Paramore-, The Killers- és Foals-klasszikuson is.

Szeged első független hírportálja 18 ezer dollárt kap az Open Society Initiative for Europe-tól.

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.

hirdetés
hirdetés