hirdetés
hirdetés
hirdetés

Arany Penge - végleges, javított, teljes rövidlista

A tavalyi nyertes Leo Burnett 15 munkával vezeti az idei Arany Penge Kreatív Fesztivál shortlistjét. A helyzet pikantériája, hogy az előző évi győzelem jogán az ügynökség kreatívigazgatója, Tordai Péter az idei zsűrielnök. A Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ) versenyén a rövidlistára bejutott munkák számát tekintve a dobogón a Grey, a Carnation, a DDB, a HPS Experience és a Young & Rubicam (Y&R) szerepel.
hirdetés
Erőteljes fölénnyel vezeti a Leo Burnett az Arany Penge Kreatív Fesztivál frissen nyilvánosságra hozott shortlistjét: 15 munkáját juttatta tovább a zsűri a döntőbe. A helyzet furcsasága, hogy - mint azt a Kreatív Online megírta  - a zsűrit ügynöksége tavalyi győzelme okán Tordai Péter, a Leo Burnett kreatívigazgatója elnökli.

Az előző évi nyertest a Grey, majd a Carnation, a DDB, a HPS Experience és a Y&R követi a végső esélyes alkotások listáján. A teljes, kategóriákra bontott shortlist a nevezett munkák feltüntetésével letölthető.

A végeredmény már megszületett, de egyelőre titkos: a május 29-i gálán hirdetik majd ki.

Mint ismert az Arany Pengét idén új alapokra helyezték, a kiírók megszüntették a vonal szerinti elkülönítést, így a versenyen nincsenek ATL- és BTL-kategóriák, illetve ATL- és külön BTL alapú kampányok. A MAKSZ ezzel az újítással azokra a változásokra reagált, hogy mára a kommunikációs szakterületek határai elmosódtak, tehát az ügynökségek gyakorlatilag azonos terepen versenyeznek.

A rövidlistáról szóló hírünk mellett korábban tévedésből hibás, pontatlan táblázatot közöltünk. Az alábbi lista a helyes. Az érintettektől és olvasóinktól elnézést kérünk!

Az Arany Penge Kreatív Fesztivál rövidlistájának élmezőnye
Ügynökség Bejutott munkák száma
Leo Burnett 15
Grey 6
Carnation 5
DDB 5
HPS Experience
5
Y&R 5
HD Group 4
Laboratory Ideas 4
Sylva 4
Kirowski 3
Lowe GGK 3
Publicis 3
ACG.Hey 2
Akció-NXS 2
BBDO 2
Café Creative 2
Mediaedge:CIA 2
Ogilvy&Mather 2
Roxer 2
Saatchi & Saatchi 2
Schoz & Friends 2
Twist Advertising 2
Well 2
Advertis 1
Café Contact 1
Euro RSCG 1
McCann Erickson 1
Megaphone Studio 1
Mindshare 1
Proud 1
Republic 1
Rope & Walker 1
Sky Marketing 1
Team 1
We Love Kreatív 1
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Az idei díjkiosztót körkapcsolásos rendszerben rendezik meg több helyszínen.

A 2009 óta működő képzés szintet lépett.

Lesz mivel feldobni az egyre hidegebb estéket.

Összesen 117,71 milliárd forintról szól a Költségvetési Bizottság hétfőn beadott javaslata – írja a Telex.

Az október közepén megjelenő címkéket a győri RAW Agency tervezte.

2020. október 21. Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével.

Célunk, hogy megtaláljuk a hazai legszebb és legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásokat. Normál nevezési határidő: 10.30. Meghosszabbított nevezési határidő: 11.06.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

A szokatlan év ellenére idén is megüljük a legjobb tartalomalapú marketingmegoldások és a legjobb influenszer kampányok ünnepét. 2020. október 22. 20:00

Hipnózis sem maradt érintetlenül a napról napra egyre inkább feje tetejére álló 2020-ban, egy dologból azonban nem engedünk - a díjakat idén is átadjuk Magyarország legrégebbi reklámversenyén.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés
hirdetés