hirdetés
hirdetés
hirdetés

Apró meglepetések lesznek a Hipnózison

Április 30-án, vagyis holnap tartja a Kreatív a Hipnózis Kreatív Reklámverseny díjkiosztóját és az utána lévő bulit a Budapest Music Centerben. Több meglepetéssel is készülünk!

hirdetés

Április 30-án, vagyis holnap tartja a Kreatív a Hipnózis Kreatív Reklámverseny díjkiosztóját és az utána lévő bulit a Budapest Music Centerben. Ekkor derül ki, hogy a hatvan shortlistre jutott alkotás közül melyeket tartotta a nemzetközi zsűri díjra érdemesnek. Különdíjakban részesülnek a digitális repülőtéri citylight kategória nyertesei, akik Ipad minit nyernek, és két hétig ingyen futtathatják a reptér digitális citylightjain a kampányukat.

A díjátadó eddigi vicceskedős-trash vonalán is újítunk, ezúttal nagyon kedves műsorvezetők lesznek a koncertterem színpadán, a díjátadó után pedig a BMC kávézójában, az Opus Jazz Clubban hajnalig tartó bulival ünnepeljük a legjobb ügynökségeket és reklámjaikat. A Hipnózis díjátadó bulija ingyenes és este nyolckor kezdődik. Itt az esemény Facebook-eventje.

A Hipnózis előtt, hatkor, az érdeklődök study touron vehetnek részt a BMC idén átadott új, több szintes épületében. A körbevezetés során megmutatják a zenei könyvtár gyűjteményét, a professzionális hangversenytermet, és bepillantást engednek a kulisszák mögé. A programra Légrády Editnél ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , tel: +36 1 430 4591) lehet jelentkezni.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

18-23 évesek jelentkezését várják a Roger Hatchuel Academy 6 napos tréningjére.

A cég áprilisban hozza ki a Pepsi Cafét, kétszer annyi koffeinnel.

Mikor kell igazán beindítani a hájpot? Saját közösségi csatornákra érdemes koncentrálni, vagy jobb, ha más oldalakon indul be beszélgetés a filmről?

Az emberi sokszínűség áll a karácsonyi reklám középpontjában.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés