hirdetés
hirdetés
hirdetés

Áprilisban jön magyarul az új Magnum

Az RTL Klubon fut majd.

hirdetés

A Tom Selleck főszereplésével a nyolcvanas években készült Magnum népszerű sorozat, Magyarországon is rendszeresen újra- és újrajátsszák évtizedek óta. Készült hozzá egy reboot is, amit tavaly mutattak be az Egyesült Államokban, és január óta tudható, hogy az RTL Klub fogja bemutatni, a Sorozatwiki most megírta a bemutató dátumát is: április 16.

Keddenként 21.40-kor fut majd, azaz főműsoridőben, az első évad húsz részes, Jay Hernandez játssza benne Thomas Magnumot, az Afganisztánból hazatért veteránt.

Áprilisban lett vége Amerikában az első évadnak, már készül a második.

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Arra buzdítják az étterembe járó közösséget, hogy fogjanak össze, és ételrendeléssel támogassák a vendéglátóhelyek fennmaradását.

A díjat a 2018-ban meggyilkolt szlovák újságíró, Jan Kuciak emlékére alapították. A zsűriben ott ül Věra Jourová, az Európai Bizottság alelnöke és Lech Wałęsa, Lengyelország volt elnöke és demokráciapárti aktivista is.

Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola arculati, kommunikációs stratégiai megújulását, sajtó- és social kommunikációját támogatja az ügynökség.

Nonprofit szervezetek és cégek is jelentkezhetnek, a határidő március 31.

A tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok hatékonyabb kiszűrése érdekében.

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

hirdetés
hirdetés