hirdetés
hirdetés
hirdetés

Antimobilozós celebvideót készített a Škoda

Az elmúlt években reklámvideók tömkelege készült az autóban való mobilozás ellen, ebbe a sorba állt most be a Škoda. Ehhez a márka arcaként már ismert Ábel Anitával és a Škoda Rally Team Hungaria háromszoros magyar rallybajnokával, Herczig Norberttel forgattak, a koncepcióért és a filmért a Fastbridge felelt.

hirdetés

A történet szerint Ábel Anitának különböző feladatokat kell megoldania az okostelefonján, miközben Herczig Norbert olykor 160 km/h-s tempóval száguld vele az erre a napra a forgalomtól elzárt, Nőtincset Ősagárddal összekötő keskeny úton.

A filmet sajtóközlemények, illetve Facebook-, YouTube- és Instagram-hirdetések támogatják. Néhány újságíró igazinak látszó játéktelefont kapott, rajta az Ábel Anita által készített, elmosódott szelfivel. A forgatásról két werkfilm is készült, és a hivatalos anyag mellett a YouTuber Goodlike is megörökítette, ahogy Herczig Norbert elviszi egy körre.

Werkfilm:

Werkfotók:

Alkotók

Megbízó: Škoda Magyarország

Márkaigazgató: Dalnoki Balázs

Marketing menedzser: Ruisz Anita

Digitális marketing koordinátor: Varga Andrea

Ügynökség: Fastbridge

Kreatívigazgató: Tőrös Balázs

Head of Copy: Banga Gábor

Art director: Berki Péter

Szövegíró: Fehér Zsigmond

Projektmenedzser: Menyhárt Ákos

Produkciós cég: Studio-X

Rendező/vágó: Derzsy András

Operatőr: Temesi Ádám

Gyártásvezető: Wágner Emil

 

Szerényi Szabolcs, főszerkesztő-helyettes
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Hajós Balázs 30 országért és 15 csatornamárkáért felel Budapestről.

Ellátogattunk a mozis kereskedőház hagyományos ügyfélmozizására.

Ötmilliót gyűjtöttek. Október 23-ról már tudósít a merce.hu.

Október 20. az új határidő.

Bővül a rádiós közönségmérés 2017 őszétől.

hirdetés

A verseny célja díjazni azokat a kommunikációs megoldásokat, melyek támogatják és elősegítik, hogy egy vállalat termékét vagy szolgáltatását egy másik vállalatnak értékesítse. Díjátadó: október 17.

Meghosszabbított nevezési határidő: október 20. A verseny célja: kreatív btl-megoldások és kapcsolódó kommunikációs kampányok díjazása.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Díjátadó: 10.25. Kapunyitás: 19 óra

A verseny célja, hogy megtaláljuk és díjazzuk a legszebben tervezett és kivitelezett médiatermékeket Magyarországon. Weboldalakat, alkalmazásokat, tévéműsorokat, magazinokat és más nyomtatott kiadványokat lehet nevezni. Díjátadó: 10.26. kapunyitás: 19 óra

Cél: a reklám- és tágabb értelemben vett kommunikációs ipar gyártói oldalának legkiválóbb megoldásait jutalmazni. Nevezési határidő: október 27.

Workshop az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletéről, közismertebb nevén a GDPR-ról november 10-én.

Facebook és Instagram hirdetések kezelése a gyakorlatban november 16-án.

Prizma Kreatív PR Díj díjátadó: november 22. Helyszín: Akvárium Klub

Minden gallérhoz másképp kell szólnunk HR-eseként? Kiderül a november 21-i workshopunkon, ahová kék gallérosokra specializálódott HR-eseket várunk.

Hr-esként Ön hol nézi meg először egy jelölt profilját? És kiről mit árul el az adatlapja? És azt vajon tudja, hogy a jelöltek hol és hogyan keresnek a legaktívabban munkát? Workshopunkon mindenre választ kap.

A Kreatív hagyományos éves konferenciáján ismét a pr-szakma előtt álló legaktuálisabb kihívásokat járjuk körbe. Időpont: november 23.

hirdetés
hirdetés