hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ajjaj, Jeff Goldblum reklámban szerepel

hirdetés

Én ismerem a Jeff Goldblum világrajongói szubkultúra főtitkárát, történetesen a barátnőm, így talán felelőtlenség is részemről beszámolni erről a reklámról, miközben örömet is akarok neki szerezni. Nehéz döntés, viszont ismerve ezt a szubkultúrát egészen biztos vagyok abban is, hogy amennyiben nem számolunk be róla, úgy otthon megkapom, hogy ilyen a mocskos média, mindent el akar hallgatni Jeff Goldblummal kapcsolatban és én is az elnyomó háttérhatalmat erősítem a hallgatásommal. Tehát tessék. Jeff Goldblum egy General Electric-reklámban szerepel. 

A reklámban Terry Quattro nevű Híres Embert alakítja nyolcvanas évek eleji stílusban, Hollywood-barokk díszletek között. A reklám lényegében egy folyamatos testimonial a General Electric mobilról irányítható izzóinak előnyeiről, tényleg vannak benne vicces részek. Goldblum lakája pedig nagyon hasonlít egy híres magyar újságíróra húsz (tíz) év múlva. 

A szpotot Jajkiseszter tumblr-én találtuk

(forrás: Tumblr)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Szemtelenségből megint jelesre vizsgáztak.

Az ok a fogyasztók megtévesztése például a Pápa áldásával” vagy a „Diana hercegnő eljegyzési gyűrűje” szövegekkel.

A Jägermeister Brass Band egy 9 tagú fúvószenekar, aminek tagjait még a jobb emlékű 2019-ben kezdte keresni az italmárka.

Minden lapot, köztük a Telexet is előfizetők és nem adományozók toborzására biztatja a Denník N főszerkesztője az Azonnalinak adott interjújában.

Cannes újra a nappalikba jön: október 19-23. között ingyen lehet meghallgatni, hogyan dolgoztak a korábban Grand Prix-ket és arany oroszlánokat begyűjtő ügynökségek.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: október 2. péntek délután

A Kreatív és a Vodafone közös Ready pályázatának célja, hogy ösztönözze, elismerje és támogassa azokat a vállalkozásokat, vállalatokat és magánszemélyeket, akik 2020-ban alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz, és sikeresen leküzdötték a kihívásokat.

Idén a Nagy Kreatív Hét teljesen biztonságosan, online stream formájában érkezik, ráadásul stúdióminőségben! Érdekel? Akkor ne hagyd ki! Jelentkezz!

SAVE THE DATE - 2020. október 21. Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével.

Célunk, hogy megtaláljuk a hazai legszebb és legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásokat. Normál nevezési határidő: 10.30. Meghosszabbított nevezési határidő: 11.06.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - A digitális az új normális? Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés
hirdetés