hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ajjaj, Jeff Goldblum reklámban szerepel

hirdetés

Én ismerem a Jeff Goldblum világrajongói szubkultúra főtitkárát, történetesen a barátnőm, így talán felelőtlenség is részemről beszámolni erről a reklámról, miközben örömet is akarok neki szerezni. Nehéz döntés, viszont ismerve ezt a szubkultúrát egészen biztos vagyok abban is, hogy amennyiben nem számolunk be róla, úgy otthon megkapom, hogy ilyen a mocskos média, mindent el akar hallgatni Jeff Goldblummal kapcsolatban és én is az elnyomó háttérhatalmat erősítem a hallgatásommal. Tehát tessék. Jeff Goldblum egy General Electric-reklámban szerepel. 

A reklámban Terry Quattro nevű Híres Embert alakítja nyolcvanas évek eleji stílusban, Hollywood-barokk díszletek között. A reklám lényegében egy folyamatos testimonial a General Electric mobilról irányítható izzóinak előnyeiről, tényleg vannak benne vicces részek. Goldblum lakája pedig nagyon hasonlít egy híres magyar újságíróra húsz (tíz) év múlva. 

A szpotot Jajkiseszter tumblr-én találtuk

(forrás: Tumblr)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Még jó párat kell aludni addig, hogy itthon is legálisan lehessen nézni Baby Yoda kalandjait.

A hírt a főszerepet játszó Ewan McGregor is megerősítette, de szerinte nem annyira drámai a helyzet.

Sztereotípiákkal dagasztja az amerikai kebleket a Budweiser a Super Bowl alatt.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

Gyere, ünnepelj velünk a Best.net díjátadóján! Helyszín: Story Budapest (1075 Budapest Kazinczy utca 21.) Időpont: 2020. január 29. kapunyitás: 19:00, pontos kezdés: 19:30

2019 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2019-es Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2020. február 11.

A HRKOMM Award 2019 nyertes pályázatainak bemutatása február 13-án.

Február 18-án ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a 2019-es év kiemelkedő PR-kampányaival.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 21.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

HR workshop az FMCG és a kereskedelem-piac szereplői számára A workshop célja: HR-finomhangolás az élelmiszer kiskereskedelmi szektort és az élelmiszergyártó cégeket terhelő munkaerőhiány-állapotok közepette, a hatékonyság növelése, a versenyképesség megtartása érdekében.

Ismerd meg a legújabb üzleti trendeket és módszereket, majd próbáld ki a tanultakat március 4-én!

GYÓGYKOMM március 12-én!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés