hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ajjaj, Jeff Goldblum reklámban szerepel

hirdetés

Én ismerem a Jeff Goldblum világrajongói szubkultúra főtitkárát, történetesen a barátnőm, így talán felelőtlenség is részemről beszámolni erről a reklámról, miközben örömet is akarok neki szerezni. Nehéz döntés, viszont ismerve ezt a szubkultúrát egészen biztos vagyok abban is, hogy amennyiben nem számolunk be róla, úgy otthon megkapom, hogy ilyen a mocskos média, mindent el akar hallgatni Jeff Goldblummal kapcsolatban és én is az elnyomó háttérhatalmat erősítem a hallgatásommal. Tehát tessék. Jeff Goldblum egy General Electric-reklámban szerepel. 

A reklámban Terry Quattro nevű Híres Embert alakítja nyolcvanas évek eleji stílusban, Hollywood-barokk díszletek között. A reklám lényegében egy folyamatos testimonial a General Electric mobilról irányítható izzóinak előnyeiről, tényleg vannak benne vicces részek. Goldblum lakája pedig nagyon hasonlít egy híres magyar újságíróra húsz (tíz) év múlva. 

A szpotot Jajkiseszter tumblr-én találtuk

(forrás: Tumblr)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az új verzió elkészítése két évet vett igénybe.

Valódi, nem eljátszott fotók adják a mexikói kampány alapját.

A divatház sem akar kimaradni a sorozat 25. születésnapja körüli őrületből.

A magyar cég és a teljes cégcsoport a klímaváltozás fő kérdéseire fókuszál tartalmaival.

Októbertől gyakorlatorientált UI-kurzust indítanak.

hirdetés

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

A MOST Fórum szeptember 26-i eseményén a híres testvérpárral, DTK-val, D. Tóth Andrással, valamint ismert szakértőkkel járunk utána, hogyan szolgálják a családi együttműködést a digitális eszközök és lehetőségek. Időpont: szeptember 26., 18.00 Helyszín: Magyar Telekom székház, Puskás konferenciate

Mentes hype: rend a trendben! Időpont: október 3., 09.30 - 16.00

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

A legjobb márkaélményeket és aktivációkat keresi a 2019-es Lollipop! Nevezési határidő: 2019. október 11.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én. Az előadások hosszabb szünetében a kiállítók a gyakorlatban is bemutatják megoldásaikat.

hirdetés
hirdetés