hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ajjaj, Jeff Goldblum reklámban szerepel

hirdetés

Én ismerem a Jeff Goldblum világrajongói szubkultúra főtitkárát, történetesen a barátnőm, így talán felelőtlenség is részemről beszámolni erről a reklámról, miközben örömet is akarok neki szerezni. Nehéz döntés, viszont ismerve ezt a szubkultúrát egészen biztos vagyok abban is, hogy amennyiben nem számolunk be róla, úgy otthon megkapom, hogy ilyen a mocskos média, mindent el akar hallgatni Jeff Goldblummal kapcsolatban és én is az elnyomó háttérhatalmat erősítem a hallgatásommal. Tehát tessék. Jeff Goldblum egy General Electric-reklámban szerepel. 

A reklámban Terry Quattro nevű Híres Embert alakítja nyolcvanas évek eleji stílusban, Hollywood-barokk díszletek között. A reklám lényegében egy folyamatos testimonial a General Electric mobilról irányítható izzóinak előnyeiről, tényleg vannak benne vicces részek. Goldblum lakája pedig nagyon hasonlít egy híres magyar újságíróra húsz (tíz) év múlva. 

A szpotot Jajkiseszter tumblr-én találtuk

(forrás: Tumblr)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Új film támogatja a nemrég piacra dobott Pöttyös Kakaós Tejet.

„Szeretünk élni!” szlogennel került a televízióba a márka idei reklámfilmje.

A Mitónak, az ACG-nek és a Wavemakernek került a legtöbb munkája shortlistre.

A brit szerkesztőség útmutatójában a klímakrízis, vagy a klímaösszeomlás kifejezéseket javasolja a lap munkatársainak.

A Humen Media gondozásában jelenik meg több környező országban is az ingyenes lap.

hirdetés

A Magyar Instagram Körkép 4.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése. Az aktuális globális és hazai trendek és érdekességek (fun fact-ek) bemutatása, mindezt az adatvezérelt marketing gondolkodás, az adatvizualizáció eszköztárának demonstrálása mellett.

Nyerő SSC people-management stratégiák. Fluktuációcsökkentő minikonferencia június 7-én.

A versenyre nevezhető bármely olyan mozgóképes alkotás, amely 2018.01.01. és 2019. 05.24. között bármilyen online, illetve mobileszköz-alapú felületen került elsődlegesen publikálásra. Nevezési határidő: május 24.

Idén is Sales&Pszichológia konferencia. Foglald le helyed most! 2019.05.28.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. május 31., 08.30 - 14.00

Egyre több az aktív, fizetőképes ötvenes és hatvanas fogyasztó - a te célcsoportodban is. Elmondjuk, hogyan kommunikálj velük, nekik!

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop június 6-án, limitált létszámmal.

Burnout - Ismerd fel, ismerd meg és lábalj ki belőle Csatlós Csillával június 12-én!

Leendő ügyfeled már nálad van – csak észre kell venned! Az adatvezérelt marketing lehetőségei és kihívásai. Hogyan szerezz új ügyfeleket digitális marketinggel, hogyan tartsd meg a régieket? Weboldal-monitoring, tartalommarketing, email-marketing június 12-én.

Egy laza szakmai délután szuper előadásokkal, influencer best practice-ekkel és borkóstolással! Ráadásul igazi influencereket is kérdezhettek majd!

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés