hirdetés
hirdetés
hirdetés

Adoc-Semic - új főszerkesztő az Elle Dekornál

A Joy-tól érkezett az Adoc-Semic gondozásában megjelenő Elle Dekor új főszerkesztője. A lakberendezési lap vezetői posztja Osvárt Judit távozásával üresedett meg, a szakember egy konkurens lapnál folytatja pályafutását.
hirdetés
Horváth Cilit nevezték ki az Elle Dekor magazin főszerkesztőjének. Az új vezető korábban külsős munkatársként dolgozott az Elle magazinnak, majd a Marquard Médiához csatlakozott, ahol a Joy szerkesztője volt 2005 szeptemberétől.

Az Elle Dekor korábbi főszerkesztője Osvárt Judit volt. Mint arról a Kreatív Online korábban beszámolt a szakember márciustól egy új design- és stílusmagazin, a H.O.M.E. főszerkesztője lesz. Az Aheadmedia tavaly év végén debütált a magyar piacon a lappal, amelynek első számát Varga Edina vezető szerkesztő készítette, Osvárt Judit a második lapszámtól csatlakozik a kiadóhoz.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A világhírű modell és hazai influencerek egyszerre küldik a fotóikat az sztratoszférába, hogy a Samsung űrszelfit csináljon nekik.

Ráadásul pont a sorozat 30. horrorkiadásában, a 666. epizódban.

Az UNICEF és az ACG plakátokkal hívja fel a figyelmet az alapjogokra, amelyek minden gyermeket megilletnek szerte a világon.

Így tiltakoznak az újságírói jogok korlátozása ellen.

Ez üzeni a Deutsche Telekom új kampánya, ami csak félig vicc.

hirdetés

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről, az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

A GyártásTrend ősszel folytatja országjáró Roadshow-ját, amelynek keretében a gyártó cégek használható tudást kapnak a digitalizációs ipar 4.0 megoldásokról.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

hirdetés