hirdetés
hirdetés
hirdetés

Adoc-Semic - új főszerkesztő az Elle Dekornál

A Joy-tól érkezett az Adoc-Semic gondozásában megjelenő Elle Dekor új főszerkesztője. A lakberendezési lap vezetői posztja Osvárt Judit távozásával üresedett meg, a szakember egy konkurens lapnál folytatja pályafutását.
hirdetés
Horváth Cilit nevezték ki az Elle Dekor magazin főszerkesztőjének. Az új vezető korábban külsős munkatársként dolgozott az Elle magazinnak, majd a Marquard Médiához csatlakozott, ahol a Joy szerkesztője volt 2005 szeptemberétől.

Az Elle Dekor korábbi főszerkesztője Osvárt Judit volt. Mint arról a Kreatív Online korábban beszámolt a szakember márciustól egy új design- és stílusmagazin, a H.O.M.E. főszerkesztője lesz. Az Aheadmedia tavaly év végén debütált a magyar piacon a lappal, amelynek első számát Varga Edina vezető szerkesztő készítette, Osvárt Judit a második lapszámtól csatlakozik a kiadóhoz.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A brit napilap új kampányában birkák, kígyók, keselyűk vitakoznak.

Akár leépítés is jöhet a Hír TV-nél.

Az ügynökség PR, digitális és közösségi média üzletága nyerte a Mattel tenderét.

Egy youtubertől kölcsönözték az ötletet, hogy dalok szülessenek a videók alá érkező negatív beszólásokból.

Az új vezető tíz éve dolgozik az egyetemnél.

hirdetés

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Meghosszabbított nevezési határidő: március 1.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye! A verseny shortlistesei és a díjazottjai pontokat szereznek az M+Listán! Nevezési határidő: március 8.

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására március 12-én!

Március 13-án ismét megrendezzük néhány órás Facebook, Instagram workshopunkat, ahol gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést.

Onboard - offboard a szállodaipar területén Félnapos konferencia a hazai szállodaipar HR-esei számára toborzás és megtartás témában. Tippek, tanácsok, praktikus tudás. Dátum: 2019.03.18.

Hasznos ötleteket, tapasztalatokat és gyakorlati megoldásokat mutatni a munkaerő-megtartással és -hiánnyal küzdő belső kommunikációs csapatoknak. Időpont: március 20., 09.00

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Időpont: Április 02. 09:00

Konferencia az influencerek helyes bevetéséről, velük való gyümölcsöző kapcsolat kialakításáról, konzekvens imázsépítésről, hatékony eladásösztönzésről, saját tartalmak gyártásáról, külföldiek adaptálásáról április 4-én!

Idei kétnapos konferenciánk fókuszában a fogyasztó lesz. Dátum: 2019.04.25-16. Helyszín: Avalon Resort&SPA, Miskolc

hirdetés