hirdetés
hirdetés
hirdetés

AdGooroo - magyar partnerrel

Magyarországi partnert választott a hirdetési információs rendszert működtető AdGooroo. A vállalat a keresőmarketinggel foglalkozó Arcus Search-csel kötött együttműködési megállapodást.
hirdetés
Az AdGooro egy olyan hirdetési információs rendszert üzemeltet, amelyből napi szinten lehet tájékozódni a versenytársak kulcsszavairól, hirdetési szövegeiről és kampány-statisztikájáról. A cég egyedüli magyarországi partnere az Arcus Search keresőmarketing-ügynökség lett, a felek februárban írtak alá erről együttműködési megállapodást. Ezt azt jeleni, hogy a magyarországi ügynökség a rendszer segítségével bármely iparág keresőhirdetéseit követni tudja.

Az AdGooroo technológiája eredetileg egy belső használatra készített marketingeszköz volt egy vállalatnál – ennek nevét nem hozták nyilvánosságra - később különálló vállalkozássá nőtte ki magát, a céget 2004-ben alapították meg.

Az AdGooroo jelenlegi változata a természetes találatok mellett a fizetett hirdetések követésére is képes a Google, Yahoo, MSN és a Baidu felületein, több mint 14 országban.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Dinamikus kizárási listákat lehet vele létrehozni, amivel egyszerűsíthetik a kampányok menedzselését.

Michal Malysa tizenöt piacon vezényli majd a cégcsoport külső és belső kommunikációját.

A bútoráruház nem is költ más offline csatornán, a szpot a saját kreatívcsapat munkája.

534 különböző ruhadarab vonul fel a bevásárlóközpontból a látványos videókban.

A patika kampányokért jött, de még több lett belőle.

Tarts velünk április 22-én, hogy megtudd, hogy mitől működik a mentoring és nagyköveti rendszer – és mitől nem!

Mindenkit meggyötört a pandémia, a motiváltságukat vesztett, kiégett és akár még fizikailag is megviselt munkatársak aránya lényegesen nőtt a szervezeteken belül. Milyen eszközei vannak erre egy vállalatnak? Gyere el ingyenes szakmai randinkra, ahol több tucat javaslatot adunk a kezedbe!

hirdetés
hirdetés