hirdetés
hirdetés
hirdetés

A youtuberekről indít új képzést az IMEC

De a másik 3, ősszel induló kurzusra is hirdettek hátrányos helyzetű, tehetséges fiataloknak ösztöndíjat. 

hirdetés

Az Independent Media Education Center (IMEC) szeptemberben induló marketingkommunikációs, PR kommunikációs, Influencer-youtuber Marketing, valamint a novemberben induló Employer Branding képzéseire tehát összesen négyen kaphatnak Hallgatói Ösztöndíjat. A díj alapítója Horváth Magyary Nóra, a K&H kommunikációs ügyvezető igazgatója, társfinanszírozói az IMEC mellett Grosz Judit, a Microsoft marketing és operatív igazgatója, valamint Málnay B. Levente, az AMC Networks CEE vezérigazgatója, mindannyian az IMEC képzések előadói. A kezdeményezés célja, hogy tehetséges, rászoruló egyetemi hallgatók, pályakezdők számára lehetővé tegye a képzésen való térítésmentes részvételt - olvasható a közleményben. 

Fókuszban az Y és Z generáció

2017. szeptember 29-étől új kurzust is indítanak  az IMEC-en "Influencer kerestetik? - Online sztárok - youtube celebek” címmel. A képzés foglalkozik az Y és Z generációk médiahasználatával, attitűdjével - első kézből mutatja be az ezekkel kapcsolatos legfrissebb kutatásokat -, valamint a hazai youtuber piac felépítésével, működésével, megszólaltatva a menedzsment cégeket, youtubereket. Nagyon fontos pillére a kurzusnak a best practice példák és nemzetközi trendek bemutatása, valamint a kampányok mérési lehetőségeinek számba vétele - írják még. A képzés előadói között lesz: a korcsoporttal foglalkozó pszichológus, regionális social media vezető, ügynökségi ember, kutató, nagyvállalati kommunikációs vezető, ismert youtuber is.

A Hallgatói Ösztöndíjra a pályázatok beérkezésének határideje 2017. szeptember 22.

 

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az NMHH a TV2, az RTL Klub és Duna Tévé, illetve 1-1 hónapra még hat másik csatorna műsorait vizsgálta.

Nessaj, a vlogger is ad majd tippeket.

Az egyiket nőknek szánják, a másikon filmek és sorozatok lesznek. Újrapozícionálja magát a Sony.

Az adatok használatáról, az okoseszközök szerepéről és a Budapest-márkáról is szó lesz.

Az Antré Akadémia az utánkövető rendszerben látja a megoldást.

hirdetés

A verseny célja, hogy megtaláljuk és díjazzuk a legszebben tervezett és kivitelezett médiatermékeket Magyarországon. Weboldalakat, alkalmazásokat, tévéműsorokat, magazinokat és más nyomtatott kiadványokat lehet nevezni. Meghosszabbított nevezési határidő: szeptember 22.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Hosszabbított nevezési határidő: 09.22.

Szeptember 28-án ismét Gyógyszerkommunikációs konferencia. Fókuszban a technológiai fejlődés előnyei és kihívásai: E-recept, Data Science, okos eszközök.

A 2017. október 4-én megrendezésre kerülő rendezvényen a nyomdaipar és marketing találkozik egymással!

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 6.

Mindennapi marketing a turizmusban – adatelemzés, szegmentálás, termékfejlesztés és kommunikáció a gyakorlatban. Turisztikai marketing konferencia 2.0 október 10-én.

Workshop a Kreatív szervezésében a Sakkom Interaktív szakmai támogatásával. Október 11.

Elindult a Lollipop 2017 nevezési időszaka. A verseny célja: kreatív btl-megoldások és kapcsolódó kommunikációs kampányok díjazása. Nevezési határidő: 2017.10.13.

Ismét YouTube a Hajón október 12-én a Google és a Kreatív szervezésében!

Cél: a reklám- és tágabb értelemben vett kommunikációs ipar gyártói oldalának legkiválóbb megoldásait jutalmazni. Nevezési határidő: október 27.

hirdetés
hirdetés