hirdetés
hirdetés
hirdetés

A WPP-csoporttól igazolt új kreatívvezetőt a Ti:me Agency

Weinberger Roland a 2Republicból idén májusban Ti:me Agencyvé átpozicionált ügynökséghez érkezett kreatívigazgatónak.

hirdetés

Az új kreatívvezető Kaufmann Bernadett stratégiai igazgató és Mátyás Kitti client service director mellé érkezett a Kollmann Áron irányítása alatt így négy fősre bővült boardba az ügynökséghez, amely a klasszikus kreatív-, valamint reklámstratégiai szolgáltatások mellett üzleti tanácsadással is foglalkozik – tájékoztatott az ügynökség közleménye.

Weinberger Roland
Weinberger Roland

A szakember tizennyolc éve dolgozik a reklámszakmában: accountként kezdte, 13 évet szövegíróként tevékenykedett, 10 évet töltött a WPP-hez tartozó Ogilvy/Grey/Geometry csoportban senior szövegíróként majd group headként. Széles szektoriális tapasztalattal rendelkezik, olyan márkákon dolgozott többek között, mint T-Mobile, Vodafone, MOL, Ferrero, Beck’s, Szerencsejáték Zrt., Suzuki, Ford, Ringier kiadó, IBM, Erste Bank, CIB Bank vagy éppen Pepsi. Feladatai közé tartozik a kreatívcsapat szakmai vezetése, a kreatív alkotói folyamatok optimalizálása és felügyelete, valamint az ügyfélportfólió szélesítése.

„Komoly döntés volt számomra a váltás, de úgy éreztem, hogy új kihívásra van szükségem. Szimpatikus számomra ez a közvetlenebb, kisebb ügynökségi forma, ahol – ahogy a Ti:me név is jelzi – van idő arra, hogy elmélyüljön az ember a feladataiban. A tizennyolc, reklámszakmában eltöltött év után azt tudom mondani, szeretek ízig-vérig élő és megvalósuló projekteken dolgozni, nem a fióknak, láthatatlan marketingosztályoknak és tendermappáknak. Szerintem a jó reklám fokmérője nem önmagában a kreativitás, hanem a hozzá társuló hatékonyság is az. Egy brosúra pedig lehet ugyanolyan izgalmas kihívás, mint egy tv-szpot, ha éppen az a feladat. Hiszem azt is, hogy amíg egy jó ötlethez elég egy pillanat, egy jó kampányhoz idő kell, valamint partneri együttműködés ügynökség és ügyfelei között” – nyilatkozta Weinberger Roland.

„Roland személyiségében nagyon jól ötvöződnek egy igazi kreatívvezető értékei. Ez nálunk a Ti:me-nál különösen fontos, mivel a kreatív megoldások mellett, egy adott márka ismerete és az ügyfél személyes, kiemelt kezelése is egyaránt sokat nyom a latban” – tette hozzá Kollmann Áron, a Ti:me Agency tulajdonos-ügyvezető igazgatója.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az aktivitással a cég arra akarja emlékeztetni a vásárlókat, hogy a Lego több egy sima játékgyárnál.

Az új arculat mellett a hirdetők is új lehetőségekkel találkozhatnak. 

A lakásfejlesztő vállalat először indított televíziós kampányt.

A Wieden & Kennedy New York váltja a DDB által három éve létrehozott dedikált ügynökséget, miközben a W&K Portland tovább dolgozik a KFC-n.

100 millió fontos bevétel után. Ez kevesebb, mint amennyit egy magánszemély évi 120 ezer fontos fizetés után adózik le.

hirdetés

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

A MOST Fórum szeptember 26-i eseményén a híres testvérpárral, DTK-val, D. Tóth Andrással, valamint ismert szakértőkkel járunk utána, hogyan szolgálják a családi együttműködést a digitális eszközök és lehetőségek. Időpont: szeptember 26., 18.00 Helyszín: Magyar Telekom székház, Puskás konferenciate

Mentes hype: rend a trendben! Időpont: október 3., 09.30 - 16.00

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

A legjobb márkaélményeket és aktivációkat keresi a 2019-es Lollipop! Nevezési határidő: 2019. október 11.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én. Az előadások hosszabb szünetében a kiállítók a gyakorlatban is bemutatják megoldásaikat.

hirdetés
hirdetés