hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Well PR lett a Hell ügynöksége

A Well PR nyerte a Hell Energy meghívásos tenderét – közölte az ügynökség.

hirdetés

A közlemény szerint a Well PR-rel július 1-jén kezdődött el a közös munka, ami a vállalati kommunikáció mellett a Hell és Xixo márkák, illetve az Avalon Park magyarországi pr-feladataira terjed ki.

„Egy hosszú tenderfolyamat végén vagyunk. Örülök, hogy megtaláltuk azt a csapatot, akivel közösen látunk neki az előttünk álló kommunikációs feladatoknak. Az elkövetkezendő időszak egyik nagy kihívása az lesz, hogy az alumíniumcsomagolás előnyeire és az ehhez kapcsolódó környezettudatosságra felhívjuk a fogyasztók figyelmét” – nyilatkozta Pantl Péter, a Hell nemzetközi marketing és kommunikációs igazgatója.

A sajtóanyag rámutat, hogy a 2006-ban Magyarországon alapított márka már jelentős szereplő a nemzetközi piacon is, több mint 50 országban van jelen, saját töltőüzemmel és alumínium italdobozgyárral rendelkezik.

„Nagyon várjuk a közös munkát egy olyan nagy és professzionális vállalattal, amely sok szempontból egyedülálló a világban. Hiszünk abban, hogy következetes építkezéssel elérhetjük az energiaitalokkal kapcsolatos tisztánlátást” – nyilatkozta hozzá Bede Márta, a Well PR ügyvezető igazgatója.

A Hellnek nem volt korábban dedikált pr-ügynöksége.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Transzneműek és férfiak is megmutatják, hogyan kell elvégezni otthon a mellek vizsgálatát.

A lovasi Resident Art Gartenben kiállítások, koncertek és filmvetítések várják a művészetek rajongóit.

A sörmárka ezzel az 51-es körzetet megrohamozó tömegre reagált.

Egy mesékkel tarkított útikalauz érdemelte ki a New Talent kategória díját.

A Trafó vagy a Müpa kommunikációs szakemberei ítélik majd meg a pályázatokat.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nyári ráadás! Végleges nevezési határidő: július 31.

Mentes-M Díj újra! Megújult és új kategóriákkal idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Keressük Magyarország legszebb, legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásait! Nevezési határidő: 2019.08.30.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

hirdetés
hirdetés