hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Visa-é a legismertebb olimpiai reklám

Több mint ötven szponzor 750 millió fontot költött eddig a londoni olimpiára, a legismertebb olimpiai reklám pedig a Visa-é – derül ki a Nielsen piackutató jelentéséből.

hirdetés

Több mint ötven szponzor eddig 750 millió fonttal (mintegy 270 milliárd forintot) járult hozzá a londoni olimpia költségeihez, a pénzért cserébe megkapott különleges reklámjogokat pedig hirdetéseikben fel is használják.

A Nielsen cég, mint az olimpia hivatalos kutatócége 65 kutatást végzett el eddig Nagy-Britanniában az olimpiával kapcsolatban, most az olimpiai reklámok ismertségét és népszerűségét kutatták.

A kutatócég megállapítja, hogy a hirdetők szívesen szerepeltetnek sportsztárokat, sportolókat a kommunikációjuk során, és ezek a legismertebb és legnépszerűbb reklámok a Nielsen szerint.

Nagy-Britanniában a legnépszerűbb és legismertebb olimpiai reklámfilm a jamaikai rövidtávfutó, Usain Bolt főszereplésével készült Visa-reklám, melyet a megkérdezett tévénézők 61 százaléka tudott felidézni.

Szintén népszerűek voltak a Cadbury (a Spots vs. Stripes kampány) és a British Petrol olimpiai kampányai, amelyek ugyanúgy sportolókat szerepeltettek a reklámjaikban.

Az első ötben szerepelt még az EDF energiavállalat szpotja, valamint a Panasonic reklámja.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az új műsorrendben kétszer is vetítik a széria aktuális epizódjait.

Idén az Akváriumban rendezik a hazai videoklipek kétnapos szemléjét és szakmai fórumát.

De a fesztivál az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül rászoruló gyerekek iskolakezdését is támogatja.

A Sundance TV kínálatában tűnik fel a magyar dokusorozat.

A felsőoktatásban hallgatók egy ezresért fizethetnek elő a zenék mellett filmeket és sorozatokat is kínáló alkalmazásra.

hirdetés

Mentes-M Díj újra! Megújult és új kategóriákkal idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Keressük Magyarország legszebb, legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásait! Nevezési határidő: 2019.08.30.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

hirdetés
hirdetés