hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Viacom elindította a Paramount+ streaming-oldalt Magyaroszágon is

A filmeket és sorozatokat kínáló szolgáltatást elsőként a Magyar Telekom MoziKlub előfizetői használhatják.

hirdetés

Ahogy arról az őszi Big Picture konferencián már hallhattunk, Paramount+ néven új VOD (video-on-demand) szolgáltatást indít a Viacom International Media Networks (VIMN) hazai képviselete.

A Paramount+ szolgáltatásban a Paramount Studio hollywoodi sikerfilmjei (Transformers, Forrest Gump és még sok mozi), illetve a Comedy Central, az MTV, a Spike, a Nickelodeon és a Nick Jr. tévécsatornák népszerű sorozatai lesznek korlátlanul megtekinthetők, egy helyen. Elsőként kizárólag a Magyar Telekom MoziKlub előfizetéssel rendelkező ügyfelei érhetik el a szolgáltatást, amit nem csak a tévékészülékükön, hanem TV GO-val okostelefonon, tableten és laptopon is nézhetnek - írja a Viacom közleménye.

„A sokféle nézői érdeklődésnek és korosztálynak több száz filmet és sorozatot kínáló Paramount+ jól kiegészíti a tévécsatorna-portfoliónkat.  Az új VOD-szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a lineáris televíziózást kiterjesztve újabb platformokon is megjelenjünk és tovább erősítsük piacvezető szerepünket Kelet-Közép-Európában” - kommentálta az indulást Harsányi Gábor, a VIMN CEEI magyarországi country managere, terjesztési és tartalommenedzsment alelnöke.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Két év után szervezik meg ismét az Event Touchot.

A Westendben és a Széna téren lehet szagolgatni.

Lengyel Tamás és Péterfy Bori segíti az alapítvány új termékeinek promócióját.

Németh S. Szilárd, a csatorna vezérigazgatója arról is beszélt, zavarja-e a csatorna nézettségét, ha Rogán Cecíliával fotózzák.

Az Operaház szfinxjével összeakaszkodó Ady Endréről, a csillebérci tündérekről, és a Lánchíd alagútba tolásáról is született már epizód.

hirdetés

A HRKOMM Award 2018 nyertes pályázatainak bemutatása február 20-án. SAVE THE DATE!

hirdetés
hirdetés