hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Viacomtól igazolt adatelemző és BI vezetőt az RTL Magyarország

Darvas Péter február elejétől csatlakozik a céghez.

hirdetés

Darvas Péter 2019. február 4-től az RTL Magyarország Adat és BI (business intelligence) vezetője lesz. Fő feladata, hogy felépítse a cég adatelemző és BI csapatát és a digitális platformok riportrendszerét, elemezze a digitális portfoliót és felmérje a növekedési lehetőségeket.

Darvas Péter
Darvas Péter

Darvas pályafutását az NRC-nél kezdte kutatási menedzserként, innen az Ipsos Szondához vezetett útja, ahol kutatási menedzserként rádiókhoz, televíziókhoz, internet használathoz, nyomtatott és közterületi médiához, valamint telekommunikációhoz kapcsolódó kutatásokkal foglalkozott. Később a Magyar Telekom BI (majd Senior BI) menedzsere volt. Ebben az időszakban a Digitális Közönségmérési Tanács keretein belél működő a szakértői csoport vezetőjeként volt szerepe a hivatalos online közönségmérési szolgáltatás felügyeletében. 2014-ben a Viacom International Media Networks-höz igazolt át mint Research and Market Intelligence Manager, ahol az utóbbi években 20 régiós csatorna, és régió fogyasztói szokásainak elemzését vezette.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A csókolózó pár fotója 1800 kommentet kapott egy nap alatt.

A mobilozó gyalogosok allegóriáiként jelennek meg az elmaszkírozott arcú fiatalok.

A kezdeményezés nem független a Láncfűrész Akadémiától.

Joe ágyba viszi a reggelit, Sarah pedig időben felkel, és nem csak úgy összekaparja magát.

Nagyon forró dalra épül a szénhidrátcsökkentett sör Valentin napra időzített kampánya.

hirdetés

Merre tart az orvostudomány a digitalizált világban? Hogyan segíthet a technológia az egészség megőrzésében? Megtudhatod az első MOST Fórumon február 21-én (x)

A Magyar Instagram Körkép 3.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése, a turisztikai szektorra fókuszálva február 19-én. BETELT!

A HRKOMM Award 2018 nyertes pályázatainak bemutatása február 20-án.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 22.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye! A verseny shortlistesei és a díjazottjai pontokat szereznek az M+Listán! Nevezési határidő: március 8.

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására március 12-én!

Március 13-án ismét megrendezzük néhány órás Facebook, Instagram workshopunkat, ahol gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést.

Hasznos ötleteket, tapasztalatokat és gyakorlati megoldásokat mutatni a munkaerő-megtartással és -hiánnyal küzdő belső kommunikációs csapatoknak. Időpont: március 20., 09.00

Idei kétnapos konferenciánk fókuszában a fogyasztó lesz. Dátum: 2019.04.25-16. Helyszín: Avalon Resort&SPA, Miskolc

hirdetés
hirdetés