hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Tv2 oroszlánok közé küldi Horváth Ágnest

Horváth Ágnes volt egészségügyi miniszter, Kozsó, illetve Bódi Guszti és felesége is aközött a tíz celeb között van, akik a Tv2 őszi kalandshow-jában átutazzák az afrikai Botswanát és Zambiát. A magyar-holland fejlesztésű műsor licencét külföldre is eladnák.
hirdetés

Tíz ismert magyar indul bebarangolni az afrikai Botswanát és Zambiát a Tv2 ősszel startoló kalandshow-jában, A sztárok a fejükre estekben. A műsor során táborról táborra utaznak a résztvevők, egyaránt érintve a tengerpartot, a Kalahári-sivatagot és a mérges kígyókkal, gepárdokkal és oroszlánokkal kecsegtető vadvilágot.

A Kovács Áron és Liptai Claudia vezette műsor résztvevői között lesz több zenész, Bódi Guszti és Bódi Margó, Kozsó, illetve a volt egészségügyi miniszter Horváth Ágnes is. A szabaddemokrata politikus, akinek menesztése közvetve a 2002 óta kormányzó koalíció felbomlásához vezetett, mint a csatorna közleménye írja – a műsor segítségével szeretne új életet kezdeni és megszabadulni a minisztersége után is rajta maradt stigmától.

A produkción Frei Tamás és a Big Brothert kitaláló holland Endemol két korábbi kreatív alkalmazottja, Kirsten van Nieuwenhuijzen és Mark van Berkel dolgoztak: a külföldre is eladni szánt formátum Magyarországon debütál.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A szezon eddigi legváratlanabb ünnepi szpotját szállította a norvég posta.

A #KoccintsAszuval kampány idei célja, hogy ne csak édes, hanem sós fogások mellé is kerüljön aszú a poharakba.

 A Heineken Hungária emellett a jövő évi foci-Eb partnere is lesz.

Ezzel promózzák a márka új, ingatlan-üzletágát. Az Umbrella végezte a kampány gyártását.

A lap szerzője prostituáltakhoz hasonlítja a drageket.

hirdetés
hirdetés

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Meghosszabbított nevezési határidő: 2019.12.06.